Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Sign in to follow this  
Robert Kiszuk

Problem z forum, każde subforum/post to forum główne

Recommended Posts

Cześć dziś wieczorem podczas dalszej konfiguracji forum natknąłem się na duży problem gdy wchodzę w jakie kolwiek profil, subforum czy post przekierowuje mnie na dobry adres lecz na stronie ciągle wyświetla się forum główne

 

Forum infectia.pl

 

Wiem że to nie jest problem z szablonem gdyż na defaultowym jak i innym który wgrałem na próbę jest ten sam problem

 

Czy ktoś wie oco chodzi? 

Edited by Robert Kiszuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grzebane w htaccess?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nic, stało się to samo z siebie. wrócę z pracy i sprawdzę logi

Edited by Robert Kiszuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Całe forum usuwasz z powodu takiego błędu?

10 godzin temu, Robert Kiszuk napisał:

Cześć dziś wieczorem podczas dalszej konfiguracji forum natknąłem się na duży problem

Co tam grzebałeś?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zrobilem kopie zapasowa i zaczynam kombinowac, jedynie co grzebalem to permisje do dzialow i grup 

Share this post


Link to post
Share on other sites

moze masz ten plik htaccess gdzie wrzucony? Kiedyś chyba coś takkiego miałem i wywalało na główną jak coś kombinowałem z przyjaznymi linkami.

Share this post


Link to post
Share on other sites

moj htaccess

mam tylko fragment do ssl

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^https://www\.
RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}/$1 [R=301,L]


 

Edited by Robert Kiszuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

wiem co jest grane... to jest cos z hostingiem, wrzucilem pliki na 2 serwer i narazie wszystko jest ok. pisze do supportu aby przeinstalowali [1] serwer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.