Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Biała czcionka w profilu pod zakładką post/temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam problem z kolorem czcionki w profilu użytkownika, jest ona biała, na białym tle, czy można jakoś temu zaradzić? Sądzę że trzeba coś zmajstrować w którymś z plików, niestety wiedza nie pozwala mi zrobić tego samemu. Przy okazji, jak zmienić na inną ten "6 Sep" który jest na biało przed "2009". Ma ktoś pomysł na to?

post-213-1253354732,3335_thumb.jpg

Edytowane przez Dr R.I.P
Opublikowano

Musisz po prostu zmienić kolor w css, zainstaluj firebuga, sprawdź jaka klasa odpowiada za tą czcionkę, wejdź w acp > zaloguj się > look & feel > TWÓJ SKIN > Edit Stylesheet (CSS Advanced Mode) i znajdź tam tą klasę i zmień kolor.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Niestety, kiedyś tak próbowałem w moim skinie jest to klasa: .borderwrap, .borderwrapm { ona odpowiada również za kolor napisów na belkach, które mam czarne. Zmieniając to napsuję więcej, dużo więcej. Dzięki za próbę pomocy, jednak tak już próbowałem. ;)

Edytowane przez Dr R.I.P
Opublikowano

Dawid nie odpisywałem na Twój post. Link który dałeś pomógł poradziłem sobie w parę sekund. ;) Po formacie niestety link ten mi przepadł. Dodam sobie na nowo. ;)

W tej klasie: pp-contentbox-entry

Dopisałem color: #000000; aby nie dziedziczył z borderwrap i elegancko działa. ;)

Bóg zapłać. ;)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.