Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

skilledovv

Problem z trybem deweloperskim

Recommended Posts

Cześć, chciałbym uruchomić na swoim forum tryb deweloperski, robię wszystko tak jak opisane było w tym temacie:
 

https://invisioncommunity.com/4docs/advanced-usage/development/developer-mode-r70/

 

edytuje plik constants.php dodając wartość, która była opisana w w/w temacie i wyrzuca taki błąd na forum

 

7wpWXhH.png

 

próbowałem wygooglować fragmenty tego błędu ale na nic nie mogłem natrafić. Czy jest ktoś w stanie mnie naprowadzić by móc normalnie korzystać z tego trybu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To że nie włączysz tego na forum, gdzie masz aplikacje lub wtyczki innych autorów, ponieważ byś musiał mieć dla tych aplikacji pliki dev.

 

Nie jest zalecane włączanie tego na forach produkcyjnych np. na twoim forum https://dangerzone.pl/ bo będziesz miał takie kwiatki:

image.thumb.png.f523e2635f56c0d862f91e3bd6a83741.png

 

Dlatego do licencji dostajesz możliwość uruchomienia drugiego forum testowego.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@aXen Dziękuje serdecznie :) Mógłbyś jeszcze nakierować gdzie uruchomić to testowe forum? W panelu ipsu mam taką opcję?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.