SN2010 Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 Witam, co może być przyczyną, że użytkownicy widzą taki komunikat: Użytkownicy, którzy zgłosili problem nie są zablokowani, nie mają ostrzeżeń oraz nie są na liście spamerów. Czy może to być kwestia tego, że odwiedzili forum podczas aktualizacji i zapisało im się w cookie? Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com
aXen Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 Sprawdź zablokowane adresy IP. See me on GitHub or aXenDev.net!
SN2010 Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 Sprawdzałem - tam czysto Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com
Manager DawPi Opublikowano 25 Września 2020 Manager Opublikowano 25 Września 2020 Grupa ma możliwość przeglądania forum? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
SN2010 Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 Tak, uprawnienia nie były zmieniane po aktualizacji, dla pewności sprawdziłem wszystko pozostaje widoczne Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com
SN2010 Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 Wyłączyłem usługę IPS AntySpam i Użytkownik mógł się zalogować - teraz testuję i ponownie ją włączyłem - zobaczymy. Dziwna sprawa bo na innym forum w tej samej wersji na forum mogl sie zalogować bez wyłaczania antyspam - testuje dalej Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com
aXen Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 Może masz zbyt wysokie ustawienia antyspamu. See me on GitHub or aXenDev.net!
SN2010 Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 Zmieniłem je i ponownie włączyłem. Czy istnieje jakiś sposób by masowo wykasować banliste? Czy każdy wpis po kolei krzyżykiem? Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com
Manager DawPi Opublikowano 26 Września 2020 Manager Opublikowano 26 Września 2020 Banlista? Które to? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi