Manager DawPi Posted October 12, 2022 Manager Posted October 12, 2022 Ustawienia profilowe w ACP: W angielskim jest prune: Najgorsze, że nie mam propozycji, ale to przycinanie coś mi tu nie pasuje. Ma ktoś jakiś pomysł? ? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
insp Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Prune to usuwanie/czyszczenie, nie wiem skąd te przycinanie 2
Featured Comment insp Posted October 12, 2022 Featured Comment Posted October 12, 2022 Albo wyczyść rozmowy bez odpowiedzi, wyczyść adresy IP, itd.
aXen Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 This post was recognized by DawPi! aXen was awarded the badge 'Helpful' and 1 points. Fixed, poprawiłem wszystkie tłumaczenia z "prune". Ujednoliciłem również nazwy tak, aby miało w sobie "wyczyść", "wyczyszczone" itp. w odpowiedniej formie. 4 See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted October 13, 2022 Author Manager Posted October 13, 2022 O i teraz jest super. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted October 13, 2022 Author Manager Posted October 13, 2022 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts
Posted by insp,
0 reactions
Go to this post