Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Manager
Opublikowano

Łukasz: nie jest to możliwe. Na wersji IP.Board 3.0.4 i IP.Shoutbox 1.1.3 problem nie może występować. Prawdopodobnie masz zapisane w cache przeglądarki stare pliki .js. Otwórz sb i naciśnij CTRL+R by odświeżyć cache i wtedy sprawdź. Najlepiej ze dwa, trzy razy naciśnij tę kombinację klawiszy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Niedawno instalowałem windows 7 (2 dni temu) wiec to nie od przeglądarki a z patchem zaraz wypróbuje

ps. Z zainstalowanym patchem nie można pisać czyli jednym słowem porażka :thumbsup:

Edytowane przez Łukasz
Opublikowano

matma4u: po co robić aż tyle jak problem dotyczy paru zmian w pliku .js sboutboxa, a którego starą wersję user ma pewnie zapisaną w cache przeglądarki.

Wiem, że masz racje, ale czasami...... zamiast tłumaczyć i prosić użytkownika po kilka razy, lepiej odrazu przejść do radykalnego działania na zasadzie złamałeś paznokcia - utnij rękę :thumbsup:

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano (edytowane)

To proszę najbardziej świeży screen

123uw5s.png

problem pojawia się albo zaraz po zalogowaniu albo po kilkunastu minutach nieaktywności :thumbsup:

ps screen według czasu angielskiego + 1 godzina ;)

Edytowane przez Łukasz
  • Manager
Opublikowano

Nie, nie jesteś, ale dziwnie zakładasz, że wykonałeś wszystko, co powinieneś i masz forum aktualne (również pliki). A wg mnie odwracasz się od sprawdzenia tego, za to próbujesz wciskać na forum, że z Twojej strony zostało to dopełnione. :thumbsup:

Ja bym się skupił jednak nadal nad aktualnością posiadanych plików na FTP. Tak forum, jak SB.

---

Opublikowano (edytowane)

28u4jdi.png

Poważnie robiłem wszystko.

Od dwóch dni mam windowsa 7 po formacie a problem występuje od kilku tygodni albo i więcej.

edit//

Pliki od sb nadpisywałem na ftp około 4 razy !

Edytowane przez Łukasz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niestety mam to samo chociaz mam wersje forum 3.0.4 i Shoutboxa 1.1.2 Nie rozumiem czemu tak sie dzieje, a uzytkownicy sie skarza :) Czy do tj wersji 1.1.2 wyszedl jakis patch czy ta wersja ma juz tego patach poprawiajacego ten blad w sobie?

• Manager
Opublikowano

Lukasz: ale nie jest tak, że ktoś na jednej karcie się wylogowuje z forum? :preved:

Jeszcze kwestia starych plikós .js - w widoku SB naciśnij CTRL+R celem odświeżenia ich w pamięci podręcznej przeglądarki.

---

Opublikowano

Wczoraj jak przeczytalem ten temat to to sprawdzilem.... Jestem caly czas zalogowany... moge miec otwarta jedna karte, dwie lub wiecej (oczywiscie bedac caly czas zalogowanym) i ten blad sie moze nie pojawic (ale bardzo czesto jednak sie pojawia), ale np dzisiaj wszedlem na forum. minelo 30 sekund do pierwszego odswiezenia, odswiezylo i komunikat "nonpermission" i bylem na jednej karcie. Wczoraj przeinstalowalem shouta, odswiezylem pliki .js i tez jak widac to nie pomoglo :preved: Troche to denerwujace. a jeszcze jakby bylo malo tego wszystkiego to niektorzy userzy mi pisza ze jak odswieza strone (w celu odswiezenia shoutboxa) to ich wylogowuje (osobiscie sie z tym nie spotkalem). Tak jakby z sesja cos bylo nie tak :)