Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy po zakupie wersji Creator można ją zainstalować na własnym serwerze dedykowanym? Byłbym wdzięczny za instrukcje ponieważ po zakupie mam tylko licencje bez plików czy informacji jak mogę zainstalować na swoim serwerze. Z góry dziękuje za pomoc.
aXen Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 Nie, kupiłeś wersję cloud bez dostępu do plików. See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted September 16, 2024 Manager Posted September 16, 2024 Oczywiście że nie. Musisz kupić „standardową” licencję by móc pobierać pliki. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 A co muszę kupić aby mieć samą licencje? Wtedy przy samej licencji mam tylko forum, czy też sa kluby galerie sklep itp?
Manager DawPi Posted September 16, 2024 Manager Posted September 16, 2024 Masz wszystko w cenie 500$. Ref - https://forum.invisionize.pl/topic/6876-kupujesz-licencję-wesprzyj-polski-support/?_rid=1 Bezpośrednio - https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/ intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 (edited) Ostatnie moje pytanie, Jeśli miałem w 2019 licencje (dopiero teraz zauważyłem). I zostanie to odnowione to czy będą wszystkie funkcje? Jeszcze jak mocne są serwery czy uciągną około 2ml użytkowników miesięcznie? Edited September 16, 2024 by Star Of Kirito
Manager DawPi Posted September 16, 2024 Manager Posted September 16, 2024 2 godziny temu, Star Of Kirito napisał(a): Ostatnie moje pytanie, Jeśli miałem w 2019 licencje (dopiero teraz zauważyłem). I zostanie to odnowione to czy będą wszystkie funkcje? Musisz przejść na nowym model licencyjny. Więcej info: 2 godziny temu, Star Of Kirito napisał(a): Jeszcze jak mocne są serwery czy uciągną około 2ml użytkowników miesięcznie? Ale które serwery? Te z Cloud? Pewno tak, ale jakiś wyższy pakiet. A jeśli z webh to też na pewno - ale już dobrać pod swoje forum musisz z ich supportem. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 51 minut temu, DawPi napisał(a): Musisz przejść na nowym model licencyjny. Więcej info: Ale które serwery? Te z Cloud? Pewno tak, ale jakiś wyższy pakiet. A jeśli z webh to też na pewno - ale już dobrać pod swoje forum musisz z ich supportem. Popraw mnie proszę jeśli źle rozumiem: Teraz zapłacę im 75$ a potem co rok 199$ i mam odblokowane wszystko, kluby, sklep blog itp? I jak to opłacę będę mógł pobrać pliki i zainstalować na serwerze?
Majster87 Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 (edited) 57 minut temu, Star Of Kirito napisał(a): Popraw mnie proszę jeśli źle rozumiem: Teraz zapłacę im 75$ a potem co rok 199$ i mam odblokowane wszystko, kluby, sklep blog itp? I jak to opłacę będę mógł pobrać pliki i zainstalować na serwerze? jak ja teraz odnowisz to zapłacisz 75$ na okres 6 miesięcy +2 miesiące gratis i masz dostęp do każdej apki dostępnej czyli wszystkich i po 8 miesiącach kolejne przedłużenie 199$ i tak po przedłużeniu będziesz miał możliwość pobrania plików instalacyjnych tylko pamiętaj ze klucz z tej licencji będzie ci działać bo klucz z wersji cloud działa tylko na ips serwerach. Edited September 16, 2024 by Majster87
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 2 minuty temu, Majster87 napisał(a): jak ja teraz odnowisz to zapłacisz 75$ na okres 6 miesięcy +2 miesiące gratis i masz dostęp do każdej apki dostępnej czyli wszystkich i po 8 miesiącach kolejne przedłużenie 199$ i po przedłuzeniu jej bedziesz miał możliwość pobrania plików instalacyjnych tylko pamiętaj ze klucz z tej licencji będzie ci działać bo klucz z wersji cloud działa tylko na ips serwerach. O to mi chodzi, chce to na swoim serwerze. Czyli płacąc teraz 75$ będę miał możliwość pobrania plików i instalacji na swoim serwerze, a po 8 miesiącach do zapłaty 199$. I mam dosłownie wszystko, kluby, forum, kalendarz, sklep itp. Dobrze rozumiem?
Majster87 Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 2 minuty temu, Star Of Kirito napisał(a): O to mi chodzi, chce to na swoim serwerze. Czyli płacąc teraz 75$ będę miał możliwość pobrania plików i instalacji na swoim serwerze, a po 8 miesiącach do zapłaty 199$. I mam dosłownie wszystko, kluby, forum, kalendarz, sklep itp. Dobrze rozumiem? Tak teraz płacisz 75$ i masz mozliwosc pobierania plikówi masz dostep do: Kolejne przedłużenie będzie kosztować 199$
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 4 minuty temu, Majster87 napisał(a): Tak teraz płacisz 75$ i masz mozliwosc pobierania plikówi masz dostep do: Kolejne przedłużenie będzie kosztować 199$ Super wielkie dzięki za pomoc. Wam również Panowie @DawPi @aXen
Star Of Kirito Posted September 16, 2024 Author Posted September 16, 2024 A jeszcze pytanie, bo mam tu wpisany adres To tylko na ten adres konkretny zadziała? Bo chciałem na inny.
Majster87 Posted September 16, 2024 Posted September 16, 2024 (edited) 35 minut temu, Star Of Kirito napisał(a): A jeszcze pytanie, bo mam tu wpisany adres To tylko na ten adres konkretny zadziała? Bo chciałem na inny. Adres możesz zmienić za 0$ po przedłużeniu licencji, raz na 6 miesięcy jest za free Edited September 16, 2024 by Majster87 1
Manager Solution DawPi Posted September 16, 2024 Manager Solution Posted September 16, 2024 Wszystko wyjaśnione jak profesjonalista, dzięki @Majster87! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts