Misiek1979 Posted February 15 Posted February 15 Witam. Nie wiem czy należy dać to tutaj ... Dzisiaj postanowiłem wejść na moją stronę www.opelomegateam.pl i zobaczyłem taki to oto komunikat: Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem od daty 2023 roku. Jest na to rada. Pisałem do hostingu to mogą przywrócić kopię zapasową.
Misiek1979 Posted February 15 Author Posted February 15 Jest odpowiedź z hostingu, że kopia została przywrócona. Jednak dalej ta sama sytuacja. Kazali mi czekać na dalsze wieści ....
aXen Posted February 16 Posted February 16 Sprawdź ważność certyfikatu SSL dla swojej domeny. Tak przeglądarki się zachowują kiedy minie termin certyfikatu. See me on GitHub or aXenDev.net!
Manager DawPi Posted February 16 Manager Posted February 16 Widzę, że już OK. Co było? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Misiek1979 Posted February 16 Author Posted February 16 (edited) 13 godzin temu, aXen napisał(a): Sprawdź ważność certyfikatu SSL dla swojej domeny. Tak przeglądarki się zachowują kiedy minie termin certyfikatu. Jest ważny sprawdzałem 4 godziny temu, DawPi napisał(a): Widzę, że już OK. Co było? Tzn. w szczegółach było napisane że prawdopodobnie jakiś link albo program (w postaci pliku do ściągnięcia) jest niby złośliwy. Linków nie miałem żadnych to usunąłem program - Op-com do obsługi samochodów marki Opel. Też złożyłem raport do Google. Podałem adres strony i wiadomość, że pliki zostały usunięte (faktycznie je usunąłem) Co ciekawe jak wchodzę do panelu admina czyli www.opelomegateam.pl/admin to dalej jest, że strona jest niebezpieczna. A jak chodzę po różnych forach, tematach itp itd to jest ok Dziwne to. Ale stronę admina też zgłosiłem Edited February 16 by Misiek1979
Solution Misiek1979 Posted February 17 Author Solution Posted February 17 Aktualizacja. Do panelu admina mogę wejść. Stronę widzi już normalnie. Drugie zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie. Można zamknąć. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Manager DawPi Posted February 17 Manager Posted February 17 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts