Jump to content

Niebezpieczna strona ...

Go to solution Solved by Misiek1979,

Recommended Posts

Posted

Witam. Nie wiem czy należy dać to tutaj ...

Dzisiaj postanowiłem wejść na moją stronę www.opelomegateam.pl i zobaczyłem taki to oto komunikat:

Przechwytywanie.thumb.JPG.8e6efca07a32ab188fcde48de620fa95.JPGPrzechwytywanie2.thumb.JPG.b4fd4c96314524bb5ce2adbca086c47a.JPG

Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem od daty 2023 roku. Jest na to rada. Pisałem do hostingu to mogą przywrócić kopię zapasową. 

Posted (edited)
13 godzin temu, aXen napisał(a):

Sprawdź ważność certyfikatu SSL dla swojej domeny. Tak przeglądarki się zachowują kiedy minie termin certyfikatu.

Jest ważny sprawdzałem

4 godziny temu, DawPi napisał(a):

Widzę, że już OK. Co było?

Tzn. w szczegółach było napisane że prawdopodobnie jakiś link albo program (w postaci pliku do ściągnięcia) jest niby złośliwy. 

Linków nie miałem żadnych to usunąłem program - Op-com do obsługi samochodów marki Opel.

Też złożyłem raport do Google. Podałem adres strony i wiadomość, że pliki zostały usunięte (faktycznie je usunąłem)

Co ciekawe jak wchodzę do panelu admina czyli www.opelomegateam.pl/admin to dalej jest, że strona jest niebezpieczna. A jak chodzę po różnych forach, tematach itp itd to jest ok

Dziwne to. Ale stronę admina też zgłosiłem

Edited by Misiek1979
  • Manager
Posted

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.