Skocz do zawartości

Niebezpieczna strona ...

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Misiek1979,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy należy dać to tutaj ...

Dzisiaj postanowiłem wejść na moją stronę www.opelomegateam.pl i zobaczyłem taki to oto komunikat:

Przechwytywanie.thumb.JPG.8e6efca07a32ab188fcde48de620fa95.JPGPrzechwytywanie2.thumb.JPG.b4fd4c96314524bb5ce2adbca086c47a.JPG

Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem od daty 2023 roku. Jest na to rada. Pisałem do hostingu to mogą przywrócić kopię zapasową. 

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, aXen napisał(a):

Sprawdź ważność certyfikatu SSL dla swojej domeny. Tak przeglądarki się zachowują kiedy minie termin certyfikatu.

Jest ważny sprawdzałem

4 godziny temu, DawPi napisał(a):

Widzę, że już OK. Co było?

Tzn. w szczegółach było napisane że prawdopodobnie jakiś link albo program (w postaci pliku do ściągnięcia) jest niby złośliwy. 

Linków nie miałem żadnych to usunąłem program - Op-com do obsługi samochodów marki Opel.

Też złożyłem raport do Google. Podałem adres strony i wiadomość, że pliki zostały usunięte (faktycznie je usunąłem)

Co ciekawe jak wchodzę do panelu admina czyli www.opelomegateam.pl/admin to dalej jest, że strona jest niebezpieczna. A jak chodzę po różnych forach, tematach itp itd to jest ok

Dziwne to. Ale stronę admina też zgłosiłem

Edytowane przez Misiek1979
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.