Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, chodzi o spolszczenie ACP w wersji 2.3.6. Niestety nigdzie nie moge tego znaleźć. Zresztą jak i do innych wersji. Gdzieś przeczytałem że spolszczenie ACP jest nielegalne. Niestety nie jestem w stanie potwierdzić tych informacji. A w ACP po angielsku bardzo ciężko mi się poruszać i zrozumieć niektóre opcje (w końcu nie każdy jest alfą i omegą z angielskiego) Czy ktoś może pomóc zweryfikować mi te informacje lub pomóc w znalezieniu spolszczenia do ACP?

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Witaj,

jako, że piszesz w dziale poświęconym wersji 2.x to zgadza się. Nie znajdziesz ogólnodostępnego spolszczenia do ACP. Jednakże możesz ja zakupić na tej stronie.

Jednak zalecałbym Ci zastanowić się nad wersją IP.Board 3.x, która jest zainstalowana na tym forum do której to wydaliśmy pełne spolszczenie, również ACP.

Wynika to z kilku kwestii:

w wersji 2.x frazy językowe były dodane na sztywno do plików .php, a tymi dzielić się nie można. W wersji 3.x rozwiązano to jednak inaczej i możliwe jest już tworzenie i udostępnianie spolszczenia a darmowej formie.

Myślę, że zaspokoiłem Twoją ciekawość i uzupełniłem braki w wiedzy. Jeśli nie to proszę pisz i pytaj, postaram się odpowiedzieć najlepiej, jak potrafię.

Pozdrawiam i witam na forum,

DawPi

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Twoje odpowiedź jest bardzo satysfakcjonująca, wiem że to nie odpowiedni dział ale na zakończenie prosił bym o 2 informacje.

1: Pewny download.

2: Ile kosztuje licencja?

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.