Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jestem nowym posiadaczem IPB. Wcześniej pracowałem tylko na przemo. Mam kilka podstawowych pytań :thumbsup:

1. Gdzie mogę ustawić opcję by z boku oprócz podstawowych tabelek była tabela "TOP 5 " reputacji ?

2. Czy jest darmowa , jeżeli tak to gdzie ją mogę znaleźć modyfikacja , któa wyświetla wszytskie grupy pod "ONline" użytkowników ?

3. Czy i gdzie mogę ustawić "Globalne ogłoszenie" ? Takie na środku ?

4. Gdzie ustawia się tekst na SB typu "SB od X postów" ?

5. Czy znajdę gdzieś darmowe PEŁNE spolszczenie IPB ?

Dziękuję za odpowiedzi z góry i pozdrawiam :)

• Manager
Opublikowano

Witamy na forum! :)

Jest to specyficzne forum, gdzie trzymamy się zasady, że na jeden napisany temat przypada jedno pytanie/problem, zatem powinieneś napisać 5 tematów.

Pozwól, że zrobię wyjątek i po kolei:

Ad 1 - w panelu administracyjnym wgrywając dodatek o nazwie (DP30) Top Reputation znajdujący się w naszych zasobach.

Ad 2 - :thumbsup:Przydatne modyfikacje.

Ad 3 - j.w.

Ad 4 - w ustawieniach SB.

Ad 5 - w naszych zasobach.

Pozwól, że teraz ja o coś zapytam: dlaczego okradasz IPS? Mam na myśli dlaczego używasz pirackiego oprogramowania? Skrypt IP.Board jest komercyjnym skryptem, zatem, by go używać należy wykupić licencję. Ty tego nie zrobiłeś. Dlaczego?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Wiem ,że powinna być w stopce ale została ukryta :thumbsup: Licencję odkupiłem od znajomego. W kwietniu się kończy i nie wiem czy warto przedłużać. Ale to się okaże :)

Opublikowano (edytowane)
Wiem ,że powinna być w stopce ale została ukryta

A wykupiłeś możliwość jej usunięcia?

BTW 1000 post :thumbsup:

Edytowane przez Bartek

...

Opublikowano

O mateńko.. Ale skąd ja to mogłem wszystko wiedzieć ? Jak w 1 poście... Jestem nowym posiadaczem. Zresztą co ja się będę tu teraz tłumaczył. Otrzymałem info. Proszę o zamknięcie tematu :thumbsup:

• Manager
Opublikowano

Info jest takie, że znamy historie licencji 'kupywanych' od wujków z Ameryki, od kuzyna.. Teraz nowa opcja - 'od znajomego'.

A prawda jest taka, że oboje wiemy, że ten licencji po prostu nie posiadasz.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.