Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas usunięcia IP.Shoutbox z mojego forum w ustawieniach pozostały jego wpisy przez co nie mogę wgrać go ponownie. Co mam zrobić ?

Opublikowano (edytowane)

No więc tak. Kolega zaproponował że zainstaluje mi ShoutBoxa, ponieważ zna się na tym lepiej, lecz niestety nie udało mu się. Skasowałem pliki na ftp, a modyfikacja nadal została na forum, lecz niedziałająca. Teraz chcę ją zainstalować ponownie, ale jak klikam na instalacje w PA to przenosi mnie do upgrade. Da się jakoś odinstalować tego sb i na nowo wgrać?

A i wersja SB to 1.1.2.

Edytowane przez Kiszma
Opublikowano

166lshh.jpg

Jeszcze raz piszę, że sb został skasowany i chcę go wgrać ponownie. Ale zamiast procesu instalacji przenosi mnie do procesu upgradu, a shoutbox nie jest wgrany, lecz pozostały jego pozostałości przez co ipb widzi go jakby był wgrany. Powracając do tego nieszczęsnego "upgradu" to nie mam checkboxa ponieważ mam napis Up to Date.

Opublikowano (edytowane)

Ale sb został wykasowany, nie ma go na forum, lecz w ustawieniach pozostały jego wpisy tzn. nie w karcie Aplikacje a w System - System Settings - IP.Shoutbox. IPB wykrywa go jako wgrany a jest on skasowany, tak samo w zakładce Manage Applications & Modules nie ma go wgranego

Edytowane przez Kiszma
Opublikowano

Na poprzednim screenie wydać jedynkę, albowiem kierowałem się sugestią Amafidiusza z posta #8 tego tematu. Tak to samo forum.

Opublikowano

Pan Kiszma zawracał mi głowę na gg prosząc o pomoc przy tym fakcie i sprawa wygląda następująco. Nie wiem kto to zrobił, nie wiem jak ale namieszali bigosu oj, namieszali ale naprawiłem problem czyszcząc bazę danych z frazy shoutbox.

Instalacja poszła gładko, shoutbox działa ale no nie do końca - taki sam problem jak tutaj. Dziwne, ale ten temat raczej można już zamknąć.

Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, że modyfikacja niby jest a jej nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.