Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jeżeli już taki temat istnieje ale nie mogłem go znaleźć.

Chodzi mi o takie coś czy można zrobić żeby w działach Pomoc & Prośby można by było dać punkty pomógł dla osoby która pomogła rozwiązać problem.

Dzięki :)

Opublikowano (edytowane)

Dobra ja już wiem.

Moda piwo/pomógł czy coś innego (ten dograny system nie ten wbudowany w IPB 3) chce dodać na wszystkie inne fora poza Pomoc & Prośby. W tym dziale chciałby aby została tylko reputacja wbudowana w forum, i na podstawie tej reputacji chciałby dawać nagrody za największą ilość punktów (tutaj ma dość spory wybór co do wyświetlania toplisty).

Reasumując.

Musisz kupić sobie tego moda, jeśli chcesz tak to zrobić. Zainstalować moda do piw czy jak to tam sobie nazwiesz w plikach językowych (tak będę go nazywał by się nie pogubić). Dograć moda który pozwala na ograniczenie dawanie reputacji (tego co jest wbudowane w IPB), ograniczyć tylko do Pomoc & Prośby i włączyć w pozostałych działach moda do piw. Później jakiś mod do nagród i po problemie. Jednak musisz wydać parę złotych bo mod do piw (Ajax Thanks) jest płatny.

Korzystaj z nazw i linków z mojego 1szego posta. Ten mod który podałeś jest do starszej wersji forum. Nowa wersja jak już wyżej nadmieniłem jest płatna.

Edytowane przez Dr R.I.P
  • Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.