Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile mi wiadomo nie można handlować numerami GG.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Za darmo tak świetnego nr mi ktoś nie odda co nie ? a widziałem ze ludzie sprzedawali czy dawali chętnie przyjmę czekam na propozycję

Opublikowano

Ale chcesz kupić, co oznacza że ktoś musi Ci sprzedać.

Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Nie można sprzedawać numerów GG - żadnych.

A można wiedzieć w jaki sposób Ty nabyłeś swój 4 cyfrowy numer Gadu-gadu? :)

Edytowane przez Dr.C4M3L3ON
Opublikowano

Może taki dostał z przydziału? :)

Tłumaczes Power

Opublikowano

Kolego, powiem tak. Nawet jeśli trafisz na kogoś, z kim się dogadasz i dostaniesz upragniony numer Gadu-Gadu, to taka osoba może w banalny sposób go odzyskać. Wystarczy mail do tech[at]gadu-gadu.pl (nie wiem, może teraz ten mail się zmienił) w którym poinformuje o włamaniu oraz poda: datę rejestracji (w przybliżeniu), na jaki mail konto było zarejestrowane na początku, jaki mail ustawiony był przez zmianą i kilka podobnych informacji. I co? I zostajesz na lodzie, bo nawet jeśli spiszesz z nim umowę, to nie wygrasz w sądzie gdyż Wasze działanie było nielegalne i zabronione przez usługodawcę, a sam numer zostanie zwrócony do puli lub zatrzymany przez Gadu-Gadu dla siebie. Tak to wygląda.

Pozdrawiam

• Lubię to 1
Opublikowano

Niekoniecznie numer musi być krótki, ja np. mam 7 cyfrowy, ale jest dość fajny (ma wyjątkową kombinację cyfr). Dostałem go przypadkiem, gdyż mój długo nieużywany numer kilka lat temu wygasł, i zaraz po tym udało mi się wylosować mój obecny :)

Jak rozumiem 4 cyfrowy numer potrzebny ci jest do szczęścia? :)

Opublikowano

Ale wyskoczyłeś z tym mp3 <lol2> Chyba wiesz ze mp3 można sciągaj ale nie można już udostępniać dalej;]

też mam fajny nr gg losowo ;P xx3333 (xx to dwie cyfry)

Co wy piszecie ze nie można :wyglad: W Polsce wszystko można bo to POLSKA nawet ludzie sprzedają na allegro nie swoje mody do csa ;D hahaa

Opublikowano

Ogólnie wszystko co nielegalne to można ściągać "dla własnego użytku", natomiast nielegalne jest już udostępnianie :] A że większość programów działa tak że ściągając udostępniasz....

Ale to nie ma nic wspólnego z tematem... Kiedyś za gówniarza miałem chyba z 4-5cyfrowy numer gadu-gadu, ale wtedy była moda częstego zmieniania numeru, więc i ja zmieniłem, i teraz mam 7 cyfrowy i nie jestem kul :< Ale to boli :wyglad:

userbar1.jpg

Twiztid Tribe ®

Opublikowano

Ja ci sprzedam krótki numer, ale hasło do niego sam bedziesz musiał sobie zalatwić :wyglad:

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.