Manager DawPi Posted April 18, 2009 Author Manager Posted April 18, 2009 jakies info odnosnie modyfikacji ?? Uhh, żadne. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
infinity Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ewentualnie mozna Ci zlecic napisanie takiej modyfikacji ?? pozdrawiam
Manager DawPi Posted April 19, 2009 Author Manager Posted April 19, 2009 ewentualnie mozna Ci zlecic napisanie takiej modyfikacji ?? Można. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
infinity Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Można. Wez mi podeslij na PM szczegoly jak bys widzial taki skrypt Oraz czas / cene. Pozdraiwam
Manager DawPi Posted April 19, 2009 Author Manager Posted April 19, 2009 Wez mi podeslij na PM szczegoly jak bys widzial taki skrypt Oraz czas / cene. Pozdraiwam http://www.support.ipslink.pl zapraszam do kontaktu w tej sprawie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rasputin Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Świetna sprawa mam coś podobnego na swoim starym forum dokładnie wtyczkę połączoną z dotpay.pl V.I.P za SMS user wykupuje SMS i w zależności za ile go kupił dostaje określoną ilość dni na V.I.P stosuję ją na eXtreme Fusionie i martwi mnie fakt że po konversji na IPboard nie będzie ta wtyczka działać
Manager DawPi Posted May 25, 2009 Author Manager Posted May 25, 2009 Wtyczka działać na pewno nie będzie. To jest pewnie. Gorzej bo zabieram się do tej modyfikacji jak nie powiem kto. ;/ Niestety, ale nawał innych obowiązków nie pozwala mi na zajęcie się nim. Nic nie obiecuję, ale postaram się ją w końcu napisać. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Bartman Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 To już chyba nie powstanie ta wtyczka na tym forum. Czy może ktoś się ostatnio interesował czy powstała gdzieś indziej?
Manager DawPi Posted November 28, 2009 Author Manager Posted November 28, 2009 Uważam, że powstanie. Jednak w chwili obecnej nie mam wystarczająco dużo czasu na jej stworzenie. I również nie kojarzę, by ktoś inny ją napisał. Wiem, że uważacie, że to wszystko robi się w parę minut, ale naprawdę tak nie jest. Poza tym nie zapominajcie, że jednak za nickiem DawPi siedzi niemłoda już osoba, która ma również życie w realu. Sam wszystkiego w dzień nie zrobię. Mogę tylko poprosić o cierpliwość. Jak nie chcecie czekać to niestety nic na to nie mogę poradzić. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
KliczeK Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witam, Czy coś ruszyło się w tej sprawie? Obojętnie do jakiej wersji, czy kompletnie zrezygnowałeś z projektu? Pozdrawiam. In, and Out.
Manager DawPi Posted June 11, 2010 Author Manager Posted June 11, 2010 Witaj, nie, nie zrezygnowałem, ale nawał pracy i innych obowiązków nie pozwala na zajęcie się tym projektem w chwili obecnej. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
BWBW Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 szczerze mowiac to sam czegos podobnego szukam, liczymy na ciebie DawPi ale juz pod nową wersje oczywiscie
DejaVu24 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 (edited) Jak kiedyś to powstanie, płatność sms byłaby mile widziana, oczywiście dotpay obowiązkowo -edit, przy głosowaniu w ankiecie forum się posypało z błędami mysql Edited December 7, 2010 by DejaVu24
Bartman Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No może chociaż pod nexusa jakąś polską bramkę. Nie poganiam
Recommended Posts