Grafer Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) Nazwa pliku: Duskiness IPB 3.3 skin Autor: Grafer Data wysłania: 17 wrz 2011 Kategoria: Style i grafika Wspierana wersja IP.Board: 3.3x demo - http://iGfr.org/demo/ipb skin jest cały czas upgradowany. Instalacja Skopiuj plik prettify.css do public/style_css/ Pobierz plik Edytowane 4 Lipca 2012 przez Grafer 3
Manager DawPi Opublikowano 17 Września 2011 Manager Opublikowano 17 Września 2011 Jako gość na liście tematów mam zbyt jasny komunikat o niemożności dodawania nowego tematu. 3 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Grafer Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 poprawione, plik zaktualizowany.
Gość Smerf Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Można by prosić, aby ów skin był szeroki na cały ekran? Taki 'chudy' nie wygląda zbyt ciekawie.
Grafer Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 w ipb_styles.css w klasie #ipbwrapper{ margin: 0 auto; width: 79%; } zmień szerokość na taką jaka cię interesuję.
Amfidiusz Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Hover nad logo, share services, profilami itp. nie zmienia kursora na łapkę. Ale poza tym styl wygląda na dobrze dopracowany. Gratulacje Ustawienia IP.Board po polsku!
PwKut Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Bo mnie ignorujesz na GG, proponowałbym zmienić kolor edytora tekstu na bardziej szary by się wyróżniał spośród "szybkiej odpowiedzi" i ikonki było widać. Obecnie pracujemy nad przystosowaniem do ibEconomy Nic mi się nie chce, a robić trzeba co raz więcej
Grafer Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 ja pracuję, bo ty nic nie robisz -.- więc jeśli byś mógł nie przypisuj się jako autora skinu.
Manager DawPi Opublikowano 18 Września 2011 Manager Opublikowano 18 Września 2011 Ciekawa sytuacja.. To kto co konkretnie zrobił przy tym skinie? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Grafer Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 no ja wszystko : ) grafika, kod, css itp. PwKut, spradze jak będzie z niebieskim wyglądało.
Manager DawPi Opublikowano 18 Września 2011 Manager Opublikowano 18 Września 2011 To dlaczego PwKut pisze, że ten skin robicie wspólnie? Przynajmniej tak wywnioskowałem z jego wypowiedzi. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Grafer Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 nie wiem. on piszę jakieś pomysł i błędy wytyka. Ale jak za takie coś miałoby mieć się tytuł autora to bym musiał co najmniej kilkunastu osobom go przyznać. 2
@lek Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) w ipb_styles.css w klasie #ipbwrapper{ margin: 0 auto; width: 79%; } zmień szerokość na taką jaka cię interesuję. zmienilem na 98% i nic mi sie nie zmienilo przepraszam zmienilo sie to portal sie nie zmienil Edytowane 7 Października 2011 przez @lek Je ne suis pas d'écrire correctement en Polonais comprendre S.V.P !! MPGHForum.pl
kamil25 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Prosiłbym o pomoc przy zmianie ścieżki img headera, oraz odświeżenie dema. Strona padła, logo nie działa, pozostałe ikony również, z racji tej że demo padło.
Grafer Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Skin został zupgradowany do wersji 3.3.3. Już wszystko działa, ikony, header itd. Jeśli widzicie jakieś błędy w tej wersji, będę wdzięczny jeśli mi je wskażecie
Grafer Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2013 Myślę, że na dniach się pojawi wersje pod 3.4.1
Rekomendowane odpowiedzi