Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

W widoku tematu nie działa opcja "pokaż narzędzia moderacyjne"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na moim forum w widoku tematu nie działa opcja "pokaż narzędzia moderacyjne" ( http://i.imgur.com/J00Kf.png ). Kliknięcie na ten link nie powoduje żadnej akcji.

Link "pokaż narzędzia moderacyjne" prowadzi do (przykładowo) http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=224432# - wydaje mi się, że tu tkwi problem. Czy można coś z tym zrobić?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Zarówno firefox jak i chrome - żadnej akcji po kliknięciu.

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Aktualizowałeś z 3.1 (dane z profilu) jak dawno?

Tydzień lub dwa tygodnie temu. Dzisiaj zaktualizowałem z 3.2.1. na 3.2.2 - problem występuje u mnie na 3.2.X.

Opublikowano (edytowane)

Podepnę się do tematu, jeśli pozwolicie :) Da się tak zrobić, żeby te narzędzia moderacyjne były zawsze widoczne? Bo moim zdaniem to nonsens rozwijać je przy każdej opcji, skoro zajmują tyle samo miejsca. To rozwiązałoby również problem autora tematu ;)

Edytowane przez Jurij
  • Manager
Opublikowano

Na razie nie można.. Ale dyskusja się toczy na forum IPSu.. Może to zmienią.. Jednak robisz off top zupełnie nie pasujący do tematu..

@necik: każdy na Twoim forum ma taki problem i na każdym skinie?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

@necik: każdy na Twoim forum ma taki problem i na każdym skinie?

Na razie tylko jedno forum mam zaktualizowane do 3.2.X. Są tam dwa skiny i problem występuje na obydwu.

Opublikowano

Właśnie zauważyłem, że kliknięcie obok napisu "pokaż narzędzia moderacyjne" (z prawej lub lewej strony, ale nie w sam tekst) powoduje... wyświetlenie narzędzi moderacyjnych.

Opublikowano

masz gdzies własny kod jquery wrzucony na 100%, wywal go i powinno działać.

Opublikowano

Jedyne co zmieniałem, to link w belce menu (według instrukcji znalezionej na forum) oraz dodałem wyświetlanie regulaminu forum w widoku tematu za pomocą poniższego kodu:

{parse js_module="forums"}

<div class='ipsType_pagedesc forum_rules'>

<if test="rules:|:$forum['show_rules']">

<if test="rulesinline:|:$forum['show_rules'] == 2">

<strong>{$forum['rules_title']}</strong>

{$forum['rules_text']}

</if>

<if test="ruleslink:|:$forum['show_rules'] == 1">

<a href='{parse url="app=forums&module=forums&section=rules&f={$forum['id']}" base="public"}' title='{$this->lang->words['view_forum_rules']}'>{$forum['rules_title']}</a>

</if>

<else />

{$forum['description']}

</if>

</div>

<br /><br />

Jest on wstawiony w topicViewTemplate nad linią:

<if test="disablelightbox:|:!$this->settings['disable_lightbox']">

Co to może być przyczyna błędu?