Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Czy ktos moze mi powiedziec jak mam naprawic tego bledu?

ippq.jpg

Jak dostaje wiadomosci albo powiadomienie (tam gdzie dzwonek) to mi wiadomosci wlasnie tak sie rozciagaja...:/

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Na domyślnym stylu dzieje się tak samo ?

Nie, na domyslnym stylu jest prawidlowo. Da sie to jakos przerobic recznie? Przyznam sie ze nie dotknalem w ogole wiadomosci prywatnych (nie dotknalem tamtych kodow).

Opublikowano

Jest to płatny skin, Ehren na pewno poda Ci konkretną instrukcję z rozwiązaniem. Jeżeli będziesz miał problemy z językiem, to daj znać - pomożemy :)

Jeżeli chcesz sam się pobawić, to wygląda to na błędną szerokość tabeli. Więcej znajdziesz tutaj: http://forum.invisionize.pl/topic/25173-jak-znalezc-i-zmienic-fragment-stylu/

(był niedawno na forum identyczny problem, ale olewacie podział na działy, więc ciężko cokolwiek znaleźć...)

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Zmień/skróć frazę "Zobacz wszystkie wiadomości". Ja na skinie Brave miałem podobną sytuację. Mam tam frazę "Wszystkie wiadomości" i na razie jest ok.

Edytowane przez insp
Opublikowano

Zmień/skróć frazę "Zobacz wszystkie wiadomości". Ja na skinie Brave miałem podobną sytuację. Mam tam frazę "Wszystkie wiadomości" i na razie jest ok.

Zrobilem tak jak napisales i jakos znacznie sie poprawilo, faktycznie to wina tego ze za dlugie tlumaczenie byly.

@

Amfidiusz

Dziekuje za podpowiedz.

Mozna zamknac. Thx

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.