Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest możliwość uploadowania (sprzedawania) plików w "Marketplace" na invisionpower.com będąc posiadaczem wygasłej licencji?

IPBFangorn.net - szaty graficzne IP.Board. Ostatni projekt - Esmona. Zaglądaj do nas również na profilu Facebook IPBFangorn.net.

Opublikowano

Aktywne i dlatego piszę ten temat. Zwróciłem się z pomocą na ipslink.pl ponieważ zamierzam kupić drugą licencję (na stronę, na której chcę zarabiać). Zarabianie wiąże się ze sprzedawaniem produktów na invisionpower.com, jednak jeżeli ta funkcja jest możliwa na licencji wygasłej to zawsze można zaoszczędzić trochę grosza. (600zł piechotą nie chodzi)

IPBFangorn.net - szaty graficzne IP.Board. Ostatni projekt - Esmona. Zaglądaj do nas również na profilu Facebook IPBFangorn.net.

Opublikowano

@up

Nie posiadam konta z wygasłą licencją.

Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

Opublikowano

Ja nie mam, jak sprawdzić.

A ja mam. I pospieszyłem się chyba z poprzednią wypowiedzią. Zalogowany na konto z wygasłą licencją jestem w stanie rozpocząć procedurę wyboru kategorii, oraz wypełnienia wszystkich pól (łącznie z opcją płatności) aż do przycisku Add Submission. Nie wiem, jaki ekran się po niej wyświetli, ale wygląda to dla Ciebie optymistycznie :)

EDIT: Jeżeli podrzucisz jakiś swój autorski projekt, to możemy sprawdzić :D

• Lubię to 2
Opublikowano

Chyba jakoś sobie poradzisz :beach:

Niemniej jednak zdecydowałem się na zakup nowej licencji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.