Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Problem z dostępem do FTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Właśnie zakupiłem sobie wersję za 10$ :) jak narazie na serwerze Invision Power forum, ale mam problem z zalogowanie się na ich FTP zarówno używając IE jak i klienta FTP.

To stanardowy problem, czy ja coś źle robie (wpisuje login (admin) i hasło) i nie moge się połączyć.

MaxiMaxx

Opublikowano

No dokładnie, tylko jakoś nie idzie mi się tam dostać :) i nie wiem dlaczego.

Opublikowano

Wyświetla się komunikat, iż zawartość serwera jest tylko do odczytu, bo nie jest skonfigurowany serwer proxy.

Opublikowano

Do producenta jeszcze nie napisałem, ale chyba za chwile napisze.

Opublikowano

Niczego nie oczekuje, myślałem, tylko ja jakiś błąd robie :) bo jestem nowicjuszem w tej materii :)

Opublikowano

Nie korzystałem z wersji demo, bo z informacji jakie wyczytałem tu http://www.invisionpower.com/demo/ liczba kont demo jest ograniczona i nie ma możliwości teraz skorzystania z tej wersji, dlatego

zakupiłem wersje za 10$, aktywowali mi konto, podali namiary na FTP. Napisałem do nich, a oni mi odpisali że wszystko u nich chodzi w porządku i poprosili mnie o IP, aby sprawdzić czy przy próbie

wejście na FTP niczego nie blokuje. I teraz czekam na odpowiedź od nich.

Poniżej zamieszczam screena z logowanie przez CuteFTP

FTPforum_log.jpg

Opublikowano

Spolszczenie:

Do archiwum spolszczenia dodany został folder upload, który należy wysłać na serwer nadpisując wszystkie dotychczasowe pliki, a następnie skorzystać z następującego dodatku.

Hm...na serwerku są tylko katalogi uploads...ja mam w paczce upload. Dokładnie katalog o jakiej lokalizacji należy nadpisać?

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o wysłanie wiadomości do jednego z członków ekipy zarządzającej.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.