Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam taki problem z ACP na silniku 3.3.4

nie pokazuje mi wszystkich mozliwosci w acp :( jak jestem Administratorem

hq6iha.jpg

Co zrobić? Tak się stało jak dałem DawPi Dostęp do ACP żeby mi pomógł forum ogarnąć :(

A teraz mam taki problem właśnie

Co zrobić jak powinno to wygladać tak jak na tym screenie na dole:

jdyeif.jpg

Dam Lubie To za Pomoc !!!!

Liczę na waszą pomoc

Gość ratosluaf
Opublikowano

Nie sądzę, by to był DawPi z tego forum, bo to jest zupełnie inny styl pisania postów. Sądzę, że to zwykły podszywacz, który zabrał ci prawa administracyjne :)

Opublikowano (edytowane)

Zakładki możesz przywrócić klikając na "Edit tabs" -> "Reset default tabs".

tylko gdzie tera baza danych :(

Tam gdzie zawsze, raczej nigdzie nie poszła :D

Edytowane przez Macsch15
  • Lubię to 1
Opublikowano

Do Autora tematu- Dajesz pełen dostęp do ACP każdemu, kto powie że się nazywa DawPi? No to moje gratulacje. Sam jesteś sobie winien i nie psuj z łaski swojej reputacji naszemu Managerowi. Miałem temat zamknąć i przenieść, ale widzę że już jest w nim odpowiedź, więc zamykam zgłoszenie nadesłane a temat pozostawiam.

Opublikowano

Poczytaj na tym forum posty o tym, jak poprzez bazę danych w phpmyadmin, zmienić sobie grupę. Na tym forum, jest wystarczająco wiele informacji o tym jak przywrócić sobie dostęp do shackowanego forum. Po pierwsze, skoro został Ci skradziony klucz licencyjny, to zgłoś sprawę do IPS. Nie interesuje nas "któremu DawPiemu" dajesz dostęp. Sugerujesz na TYM forum, że dałeś dostęp DawPi. Więc albo próbujesz popsuć reputację, albo uwierzyłbyś że Jerzy Urban który zapukałby do Ciebie posiadając mail [email protected] był rzecznikiem rządu PRL. Zamykam temat i nie podejmuję dalszych kroków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.