Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Reklama w pierwszym poście każdej strony tematu

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez DawPi,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Przejrzałem ten topic: http://forum.invisionize.pl/topic/24102-rozwiazany-reklama-w-pierwszym-poscie

<if test="( $post['post']['post_count'] == ( $this->request['st'] + 1 ) ) || ( $post['post']['post_count'] == 1 )">

Powyższy kod działa, ale tylko dla pierwszego postu na pierwszej stronie. Na pozostałych stronach niestety już nie.

Jakieś inne pomysły?

Może w 3.4.2 potrzebny jest inny warunek?

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

A nie łatwiej ? :

Acp > Ustawienia > Ad Code Integration > Code to display after first post ?

Reklama ma być nie pod pierwszym postem a w pierwszym poście.

Opublikowano

Wytłumacz mi coś - po co wysyłasz do mnie prywatną wiadomość z linkiem do tego tematu o dwunastej w nocy?

Po prostu liczę na szybką pomoc... A skoro jesteś na forum i pewnie potrafisz odpowiedzieć w 5 sekund to nie widzę problemu :)

Opublikowano

Ale my widzimy po to jest forum . żeby pisać tematy a nie spamic DawPiemu na pw.

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

• Manager
Opublikowano

Linkując do tematu i pisząc, że nie ma tam pomocy należy przeczytać go w całości.

Uwaga, link do tego samego tematu, ale drugiej strony: http://forum.invisionize.pl/topic/24102-rozwiazany-reklama-w-pierwszym-poscie/?p=145662

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Oczywiście przeczytałem go w całości i zastosowałem wszelkie proponowane tam rozwiązania.

Podane dwie propozycje kodów z ostatnich postów nie działają dla mnie zgodnie z zamiarem - reklama jest tylko w pierwszym poście na 1 stronie i nie powtarza się na reszcie stron.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.