Skocz do zawartości

ibEconomy v2.1.1. PL

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez adrian218,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego świetnego supportu IPB. Mam mały kłopot, gdyż niedawno zainstalowałem ibEconomy v2.1.1. PL i gdy otwieram sklep nie mam obrazków tylko tak jakby "wygaśniętą grafikę". Kiedy wszedłem na inne forum by sprawdzić jaka ścieżka jest tych obrazków w FTP sprawdziłem, iż:

/public_html/public/style_images/master/eco_images

Więc postanowiłem podmienić pliki. Oczywiście zapisałem na dysk grafikę z forum, na którym wszystko pięknie działało.

Tak więc po zamianie, wszedłem w ACP i kliknąłem "Przebuduj ibEconomy". Liczyłem, że problem pięknie i pomysłowo rozwiązałem, lecz tu niespodzianka. Bo nadal mam to co miałem czyli:

57096179623488222264.png

Dodam, że korzystam z IPB 3.4.3 i myślałem, że ibEconomy jest z nią kompatybilne. 

Proszę o jak najszybszą pomoc.

• Rozwiązanie
Opublikowano

Bo jest kompatybilne sprawdź jak nazywa się twoja paczka obrazków w public/style_images/ i tam wrzuć obrazki z folderu modyfikacji z katalogu /public/style_images/master , pamiętaj , że master to tylko nazwa domyślnego stylu ipb więc nie kopiujesz tego folderu tylko jego zawartość do paczki z obrazkami twojego skina , a odszukać ją możesz klikając na ten brak grafiki  prawy klawisz myszki / skopiuj adres url i już.

• Lubię to 1

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

Opublikowano (edytowane)

Bo jest kompatybilne sprawdź jak nazywa się twoja paczka obrazków w public/style_images/ i tam wrzuć obrazki z folderu modyfikacji z katalogu /public/style_images/master , pamiętaj , że master to tylko nazwa domyślnego stylu ipb więc nie kopiujesz tego folderu tylko jego zawartość do paczki z obrazkami twojego skina , a odszukać ją możesz klikając na ten brak grafiki  prawy klawisz myszki / skopiuj adres url i już.

Lecz nie ma tam folderu takiego jaki wyszukałem już wcześniej czyli:

public/style_images/animate/eco_images/

#Edit. A może utworzyć takowy folder ?

Edytowane przez Misztela
Opublikowano

public/style_images/animate/

To folder z obrazkami twojego skina tak ? Jeśli tak to z modyfikacji economy kopiujesz z katalogu master pliki do swojego skinu

Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.

Opublikowano

public/style_images/animate/

To folder z obrazkami twojego skina tak ? Jeśli tak to z modyfikacji economy kopiujesz z katalogu master pliki do swojego skinu

Właśnie jest taki problem, że nie mam tego folderu. Sprawdziłem URL tego obrazka i wyszedł mi FTP, lecz w FTP nie ma takiego folderu. Animate mam, lecz nie ma tam eco_images.

@DawPi. Nie chcesz nie pomagaj, jak widać są normalni ludzie...  :acaw: 

Opublikowano (edytowane)

Po kolei...

1. Otwórz folder z modyfikacją ibEconomy (oryginalną wersją angielską z MP)

2. Otwórz folder upload, a następnie przejdź do public/style_images/master

3. Znajdź w nim folder eco_images

4. Wgraj go na swój serwer FTP.

Innej metody na to nie ma. Poza tym

Daj adres forum.

Po co wam adres ? Nie podaję przed premierą :acaw:

@Edit. A ibeconomy mam od razu spolszczone i nie ma tam folderu Upload.

Edytowane przez Misztela
Opublikowano

Już wszystko rozwiązałem.

Właśnie po to. Bo nie wiesz o czym my piszemy, nie rozumiesz tego po prostu, a starasz się tutaj tworzyć jakieś teorie. Prosty link załatwi sprawę, ale skoro nie.....

Ps. Wiem o co wam chodziło :) Nie to nie nulled :*

• Manager
Opublikowano

G*wno wiesz za przeproszeniem. :)

Chcieliśmy sprawdzić jak nazywa się folder z grafikami Twojego skina i Cię poinstruować już trzeci raz w tym temacie (tak wiem, na początku trudno się wszystko ogarnia), byś przerzucił eco_images/ z folderu master/ właśnie do tego folderu..

No, ale Ty wiesz lepiej, lol.

• Lubię to 4

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.