Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc rozwaliłem sobie forum plb.xaa.pl przez chat Arrow Chat bo wgrywałem go na forum zamiast na podstronie jak to cofnąc by wszystko było w porzadku? Prosze o pomoc;x Pisze tylko po wejśćiu na plb.xaa.pl zmienia się na plb.xaa.pl/install :/

Opublikowano

Wypada pomagać osobie, która ma skrypt bez licencji?

Licencje ma pewnie technik ale on teraz wyjechał na wakacje. Jak wroci to na pewno pokaże.

• Lubię to 1
Opublikowano

No tak tylko jak naprawić tę grafikę ? A z polskimi znakami to robiłem kilkoma poradnikami i tylko nie które nie działają jak w statusach czy tematach czy niektóry mw postach, jak to naprawić ?

Opublikowano (edytowane)

Z tego co widzę dalej masz włączoną tą modyfikację. Czemu jej nie usuniesz skoro powoduje takie skutki?

Edytowane przez TuDe
Opublikowano (edytowane)

Zainstalowałem w końcu tę modyfikacje poprawnie i powinno wszystko pięknie działać

//edit

To się nie instaluje na forum IPB tylko się robi nową podstrone i na nowej podstronie się to robi z nową bazą danych znaczy użytkownikiem

Edytowane przez neuNN
Opublikowano

Bawiłem sie jeszcze w aktulizacjach zrobiłem konwert obrazków i avatarów ;X

?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

m.in mam taki błąd gdy otwieram obrazke prawym przyciskiem ten błedny

Forbidden
You don't have permission to access /uploads/profile/photo-thumb-1.png on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Edytowane przez neuNN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.