Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Witam,

nabieramy rozpędu. :)

Co sądzicie o takiej modyfikacji? Nie zacząłem jej jeszcze tworzyć tylko zbieram pomysły co do niej.

Wiadomo, że podstawa to:

• wysyłanie wiadomości, :o
  • tworzenie nieograniczonej ilości wiadomości,
  • możliwość wyboru grup do których chcemy wysłać wiadomość.

Co byście widzieli i czy w ogóle jest sens tworzyć taką? ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Hmmm... Generalnie powinno się w niej znaleźć wszystko, co jest w mass mailu, czyli:

- ilość PMek w cyklu (żeby nie zabić słabszych serwerów = mojego :o )

- możliwość wyboru bbcode/html

- wybór autora wiadomości (admin/bot)

- podgląd wysyłanej wiadomości

- reply to admin? (żeby odpowiedzi były kierowane na konto admina/wybranej osoby, a nie na konto bota)

- Gadu-Gadu Mode - KtOoRy ZaMiEnI tExT nA sŁiIiTaŚnE lItErKi :)

Pomyślę jeszcze, bo podoba mi się taka modyfikacja ;)

PS A przy okazji przypomnę się skromnie o (DP30) Moderator Logs ;)

Edytowane przez Amfidiusz
  • Manager
Opublikowano

taka modyfikacja musi być .. jest sens ale tylko wtedy gdy będzie to darmowa modyfikacja :)

Jak się wyszkolę w tworzeniu rozszerzeń i aplikacji do trójeczki to dopiero pomyślę o płatnych modach. Z reguły założyłem, że płatne będą tylko na zlecenie, ale nie mówię, że wyłącznie. ;)

Na razie dbam o moich pupili - was ;) - i robię to za darmo. Jak zwykle od paru lat. :o

---

• Manager
Opublikowano

Hueue, to, że napisałem strukturę oraz funkcje kasujące jedną, wszystkie, dodające nowe wiadomości, edytujące to jeszcze nic nie znaczy. :o To dopiero początek tej modyfikacji. :)

---

Opublikowano

ja zwrócił bym uwagę na jeden fakt maiłem kiedyś na 2.3.6 podobnego moda i działał znakomicie z małym ale nie wiem dlaczego zapisywał w bazie tylko jedna wiadomość dla danej grupy a reszcie rozsyłał same tematy. Wszystko było ok dopóki jakaś osoba z danej grupy nie usunęła wiadomość w takim przypadku reszta miała tylko sam temat a po otwarciu pusto. Po za tym dodał bym zapamiętywanie wysłanych mass P/M co jest przydatne przy cyklicznym ich wysyłaniu oraz jak jest to możliwe dodanie funkcji automatycznego ich usunięcia po określonym czasie od przeczytania najlepiej do ustawiania.

• Manager
Opublikowano

Modyfikacja napisana.

Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.

---

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.