Manager DawPi Posted July 31, 2009 Manager Posted July 31, 2009 Nazwa pliku: IP.Board 2.3.6 Autor: DawPi Data wysłania: 31 lip 2009 Kategoria: Spolszczenia produktów IPS Wersja modyfikacji: Brak informacji Stopień spolszczenia: 96-99% Spolszczenie do najnowszej stabilnej wersji forum z serii 2.3.x. napisane przez Msb oraz DawPiego - aktualizacje, poprawki, tłumaczenia. Z racji stanu offline forum Msb przenoszę tutaj ten plik. W razie jakichkolwiek obiekcji proszę pisać. Chcę udzielać supportu dla tego pliku, co na forum Msb nie jest możliwe z racji, tego, że jest włączony tryb tylko do odczytu. Instalacja spolszczenia AutomatycznaPrzejdź do:ACP > LOOK & FEEL > Languages > Import a Language >> Import an XML language fileWskaż plik o nazwie ipb_language.xml.gz znajdujący się w pobranej paczce i naciśnij button Import XML Language Set - rozpocznie się proces dodawania nowego języka. RęcznaW pobranej paczce znajduje się folder php/ a w nim dwa:iso-8859-2 utf-8 Pliki z odpowiadającej kodowaniu forum paczki należy wysłać domyślnie do folderu cache/lang_cache/en/ - jeśli język mieści się w innym pliki należy wysłać do tego nowego. Pobierz plik 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Guest StyleS Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Oco chodzi ? gdy chce wgrac wyskakuje mi to :There was an error processing the file . PROSZE O POMOCCCCCCCCCCCCC!
Amfidiusz Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zapewne powinieneś najpierw WYPAKOWAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ! Jeśli nie radzisz sobie w ACP, skorzystaj z drugiej metody. Ustawienia IP.Board po polsku!
Guest StyleS Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 JUz wrzucilem spol ale wszystkie wyrazy mam takie : Zdjęcie użytkownika . Korzystam z firefox
Amfidiusz Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wgraj spolszczenie z folderu iso-8859-2 zamiast utf-8. Ustaw adres i wersję forum w profilu. Ustawienia IP.Board po polsku!
Guest StyleS Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Niedziala .. teraz mam takie : Wy¶wietleñ profilu:
Amfidiusz Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jakie masz kodowanie bazy? Ustawienia IP.Board po polsku!
Recommended Posts