Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Recommended Posts

• Manager
Posted

Nazwa pliku: IP.Board 2.3.6

Autor: DawPi

Data wysłania: 31 lip 2009

Kategoria: Spolszczenia produktów IPS

Wersja modyfikacji: Brak informacji

Stopień spolszczenia: 96-99%

Spolszczenie do najnowszej stabilnej wersji forum z serii 2.3.x. napisane przez Msb oraz DawPiego - aktualizacje, poprawki, tłumaczenia.

Z racji stanu offline forum Msb przenoszę tutaj ten plik. W razie jakichkolwiek obiekcji proszę pisać. Chcę udzielać supportu dla tego pliku, co na forum Msb nie jest możliwe z racji, tego, że jest włączony tryb tylko do odczytu.

Instalacja spolszczenia

1. Automatyczna
    Przejdź do:
    ACP > LOOK & FEEL > Languages > Import a Language >> Import an XML language file
    Wskaż plik o nazwie ipb_language.xml.gz znajdujący się w pobranej paczce i naciśnij button Import XML Language Set - rozpocznie się proces dodawania nowego języka.
  2. Ręczna
    W pobranej paczce znajduje się folder php/ a w nim dwa:
    • iso-8859-2
    • utf-8

Pliki z odpowiadającej kodowaniu forum paczki należy wysłać domyślnie do folderu cache/lang_cache/en/ - jeśli język mieści się w innym pliki należy wysłać do tego nowego.

Pobierz plik

• Like 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 year later...
Guest StyleS
Posted

Oco chodzi ? gdy chce wgrac wyskakuje mi to :There was an error processing the file . PROSZE O POMOCCCCCCCCCCCCC!

Guest StyleS
Posted

JUz wrzucilem spol ale wszystkie wyrazy mam takie : Zdjęcie użytkownika . Korzystam z firefox

Guest StyleS
Posted

Niedziala ..

teraz mam takie : Wy¶wietleñ profilu: