Skocz do zawartości

Spolszczenie User CP

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem ze spolszczeniem, mianowicie pobrałem odpowiednia paczke do mojej wersji forum ipb, zainstalowalem "members_language_pack.xml", "forums_language_pack.xml", lecz występuje problem z paczka "core_language_pack.xml" nie chce sie ona wgrac w tłumaczeniach, przez co nie mam spolszczonego panelu uzytkownika. Da sie to jakoś zainstalować ? Przez ftp też nie mogełem tego zrobić, chyba że jest taka możliwość podesłania paczki tłumaczącej tylko User Cp .

Opublikowano (edytowane)

Właściwie nie wiem nawet czy to wina servera czy internetu. Znajomemu robiłem forum i też nie mogłem .

Edytowane przez Voldemord
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Właściwie nie wiem nawet czy to wina servera czy internetu. Znajomemu robiłem forum i też nie mogłem .

To zrób eksperyment. Wgraj całą paczkę tłumaczenia (nie moduły) na FTP za pomocą np. Filezilli, podaj w ACP :a: Wygląd :a: Tłumaczenia właściwy path i jak tym sposobem nie zainstaluje = 100% wina serwera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.