Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Zmiana kolorystyki stylu na białą.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam skin ipb w wersji dark. Link w profilu. Chciałbym przerobić go na wersję white. Możecie mi pomóc co mam edytować ? Jaki plik ? Jak byście mogli to nie podawajcie linku do zmiany fragmentu skiny bo go nie ogarniam i mi nigdy nic nie wyszukuje... 

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam, już uzupełniłem. Na dole forum możecie zmienić na styl Oficjalny v2. ( Ten który jest do edycji. )

Czyli lepiej by było zlecić to w dziale giełda ? Ile bym musiał około zaproponować wynagrodzenia za zmianę na kolorystykę białą żeby się nie ośmieszyć ? Styl na którym chcę zmienić kolorystykę nazywa się Infinity. Jak by coś to dało.

Edytowane przez ZipeK
Opublikowano

Nie ma takiego stylu, jest tylko Oficjalny v.3. Jak chcesz jasnego stylu, to może sobie po prostu jakiegoś poszukaj w sieci, zainstaluj i dostosuj do swoich potrzeb? Będzie to łatwiejsze niż przerabianie obecnego.

• Lubię to 1
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Dlatego napisałem o dostosowaniu do swoich potrzeb... Jak jesteś ambitny i chcesz być w 100% zadowolony, to przerób oryginalny styl IPB tak, żebyś był zadowolony z efektów :) Firebug, css, program graficzny + trochę wkładu własnego potrafią zdziałać cuda :)

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.