Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Czas online - źle nalicza czas spedzony na forum "bug"?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z apką czasu online mianowicie źle go zlicza.... Osoby, które rejestrują sie na forum przykladowo 1.01.2015 o godzinie 15:00 i spedzają na forum 2 godziny to o godzinie 17:00 tego samego dnia mają czasu online spedzonego na forum powiedzmy 6-7 godzin, czasami Mniej czasami nawet wiecej... spotkał się już ktos z takim problemem?

Opublikowano

Widziałem już taki problem na jednym z for, hook naliczał bardzo duże ilości czasu. 
Sprawdzić możesz samemu, czy nalicza Ci prawidło, czy nie. 
Spróbuj może przeinstalować jeszcze raz. 

Opublikowano

To jakaś modyfikacja? Może po prostu się nie wylogowywują albo zostawiaja przeglądarkę na odświeżaniu automatycznym... Różne przypadki bywają :)

Tak modyfikacja "Total time spent online", ale nie zrozumialeś do końca pytania. nie chodzi o to, że im nalicza ogólem nawet jak ich nie ma tylko o to, że w przeciągu 2 godzin od założenia konta na forum mają juz po 7 godzin spędzonego czasu online....

Widziałem już taki problem na jednym z for, hook naliczał bardzo duże ilości czasu. 

Sprawdzić możesz samemu, czy nalicza Ci prawidło, czy nie. 

Spróbuj może przeinstalować jeszcze raz. 

Mi również nalicza więcej niż powinno. przeinstaluje i napisze potem czy pomogło.

Pomijając błąd - po co Ci taka modyfikacja na forum? :icon_surprised:

Użytkownicy ( często mający po 10-14 lat) chcą tej modyfikacji, a więc, by nie płakali takowa na forum się znajduje:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pisz do autora, może źle przepisana pod IPS 4.X. Na IPB 3.X działa prawidłowo...

Wiem, że tam działa prawidłowo. No widocznie jest gdzieś jakiś błąd. Na razie to zignoruje, a jak znajdę kiedyś powód to zgłoszę post. Można zamknąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.