Manager Popular Post DawPi Posted June 7, 2016 Manager Popular Post Posted June 7, 2016 Witajcie! W końcu znalazłem chwilę czasu, a i IPS poprawił swoje niedoróbki, więc witam na nowej wersji IPS 4.1. Oczywiście forum jest świeżo po aktualizacji - czekam na wszelkie sugestie i zgłoszenia błędów. 5 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 7, 2016 Author Manager Posted June 7, 2016 Oczywiście zdajemy sobie sprawę z braków w tłumaczeniu - pracujemy nad tym. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
lamusq Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Hejho, w tym temacie też można zgłaszać jakieś błędy? W profilu, jesli ktos nie wypelnil wersji forum: Wersja <i>n/c</i>
Amfidiusz Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Nareszcie! Posypały się przy upgradzie tagi z moda Advanced Tags. Ustawienia IP.Board po polsku!
BeZiCoVeR Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Całkiem całkiem, posypało się trochę błędów (ale komu nie jak aktualizował do 4 :d), ale jest spoko. Powielę w/w "Nareszcie!"
Amfidiusz Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 3 godziny temu, BeZiCoVeR napisał: posypało się trochę błędów Pisz jakie! Tylko w ten sposób DawPi szybko je załata. Ustawienia IP.Board po polsku!
Macsch15 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 9 godzin temu, lamusq napisał: Hejho, w tym temacie też można zgłaszać jakieś błędy? W profilu, jesli ktos nie wypelnil wersji forum: Wersja <i>n/c</i> Wystarczy zaktualizować profil, opcja "n/c" już nie istnieje i została zmieniona na "-brak-".
Macsch15 Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Dawid, włącz możliwość wyłączenia powiadomienia e-mail podczas gdy ktoś coś zgłosi. "Powiadom mnie o nowym raporcie"
Manager DawPi Posted June 8, 2016 Author Manager Posted June 8, 2016 9 godzin temu, lamusq napisał: Hejho, w tym temacie też można zgłaszać jakieś błędy? W profilu, jesli ktos nie wypelnil wersji forum: Wersja <i>n/c</i> Poprawione. 54 minuty temu, Macsch15 napisał: Wystarczy zaktualizować profil, opcja "n/c" już nie istnieje i została zmieniona na "-brak-". Zgadza się, ale nie wszyscy co mają teraz ustawioną poprzednią wersję to zrobią, więc w bazie to zmieniłem. 50 minut temu, Macsch15 napisał: Dawid, włącz możliwość wyłączenia powiadomienia e-mail podczas gdy ktoś coś zgłosi. "Powiadom mnie o nowym raporcie" Zrobione. 48 minut temu, insp napisał: A ja nie mam dostępu do opcji moderacyjnych Y? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
insp Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 11 minut temu, DawPi napisał: Y? Zamykania tematów na szablonie.
Manager DawPi Posted June 8, 2016 Author Manager Posted June 8, 2016 A w dziale ze spolszczeniami? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
insp Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 13 minut temu, DawPi napisał: A w dziale ze spolszczeniami? No właśnie nic.
Manager DawPi Posted June 8, 2016 Author Manager Posted June 8, 2016 Teraz? 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 9, 2016 Author Manager Posted June 9, 2016 W IPS4 nie ma ustawień czasu znanych z IP.Board 3.x. Rozeznam się jak to zmienić. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Macsch15 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Z tego co widzę gdzieś powinno być do tego ustawienie $obj->setTimezone( new \DateTimeZone( \IPS\Member::loggedIn()->timezone ) ); Domyślnie jest UTC, jest też autodetektor na podstawie locale, który... nie działa (mi ustawia timezone na Africa/Lagos).
Macsch15 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Da się ogarnąć te tagi? O 7.06.2016 o 22:45, Amfidiusz napisał: Nareszcie! Posypały się przy upgradzie tagi z moda Advanced Tags.
Manager DawPi Posted June 9, 2016 Author Manager Posted June 9, 2016 Aj, zapomniałem o tym. Gdzie to dokładnie można podejrzeć? Bo tutaj nie było moda Advanced Tags. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 9, 2016 Author Manager Posted June 9, 2016 Tyle to ja wiem, ale tam ma włączony system otwarty. Bardziej miałem na myśli gdzie ten screen był dokładnie zrobiony. Teraz próbuję dodać nowy temat i nic takiego nie widzę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 9, 2016 Author Manager Posted June 9, 2016 Nie mam pojęcia, skąd to się tam wzięło. Będę analizować. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts