Replay Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Witam, od dziś mam problem z uruchomieniem serwera HTTP Apache i serwera MySQL. Wczoraj uruchomiłem wszystko normalnie i działało bez problemu, a dzisiaj po włączeniu Vertrigoserv wyskakuje problem (zdjęcie w załączniku). Nie wiem juz co robić, zmieniałem w plikach konfiguracyjnych porty: w pliku httpd.conf Apache z 80 na 8080, a w my.ini od MySQL z 3306 na 3307. Pobrałem i zainstalowałem ponownie MC C++ 2008 Redistributable, wyłączałem antywirusa i nic nie dało. Proszę o pomoc. Edytowane 30 Października 2016 przez Replay
Replay Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Nie, pierwsze co sprawdziłem czy nie działa nigdzie w tle, czy żaden jego proces nie działa i czy jego usługa nie chodzi. Wszystko wyłączone. Edytowane 30 Października 2016 przez Replay
Jurij Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Też się z tym kiedyś męczyłem, przesiadka na Xampp wybawiła mnie od nerwów i problemów z portami. Polecam
Manager DawPi Opublikowano 31 Października 2016 Manager Opublikowano 31 Października 2016 Albo WampServer. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Replay Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Dzięki za sugestie, przesiadłem się na WampServer i wszystko śmiga bez problemu Temat do zamknięcia, nie polecam Vertrigo
insp Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.
Rekomendowane odpowiedzi