Viper2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Witam, pragnę zauważyć że jestem nowym użytkownikiem ipb dlatego proszę o zrozumienie. Mój problem polega na tym, że otrzymałem aplikacje, według instrukcji ją dodałem jednak mam też dodać "bity do stylu" i w tym folderze znajdują się pliki z nazwą aplikacji i dopiskiem, np. "roleplay_admin_searchchar", "adminTabs", "ajax_show" - wszystko html. Ogólnie jest sporo tych plików, mam je dodać w edycji stylów. Tylko że nie ogarniam zbytnio "gdzie i w jaki sposób", przez długi czas siedziałem w mybb, potem miałem przerwę i teraz kompletnie nie wiem, co dalej. Mam nadzieje, że jakoś to zrozumiecie szanowni użytkownicy.
DoM1naToR Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Godzinę temu, Viper2013 napisał: Witam, pragnę zauważyć że jestem nowym użytkownikiem ipb dlatego proszę o zrozumienie. Mój problem polega na tym, że otrzymałem aplikacje, według instrukcji ją dodałem jednak mam też dodać "bity do stylu" i w tym folderze znajdują się pliki z nazwą aplikacji i dopiskiem, np. "roleplay_admin_searchchar", "adminTabs", "ajax_show" - wszystko html. Ogólnie jest sporo tych plików, mam je dodać w edycji stylów. Tylko że nie ogarniam zbytnio "gdzie i w jaki sposób", przez długi czas siedziałem w mybb, potem miałem przerwę i teraz kompletnie nie wiem, co dalej. Mam nadzieje, że jakoś to zrozumiecie szanowni użytkownicy. jaki to jest skin oraz aplikacja? Powinieneś mieć w pliku ze skinem oraz aplikacją coś takiego jak readme tam masz instrukcje. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez DoM1naToR
Jurij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wyślij poprzez zgłoszenie poprawną nazwę tematu. Do tego czasu zostaje zamknięty.
Jurij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Otwieram i przenoszę do właściwego działu.
Viper2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Co do pytania Kolegi wyżej, jest to specjalny panel gracza (dość popularny na serwerach sa-mp). Niestety w paczce nie znalazłem żadnych instrukcji, które odnosiły by się do tych właśnie bitów. Wnioskuję że te pliki mają odpowiadać za wygląd tej aplikacji(?) tylko nie zbyt ogarniam, co dalej.
aXen Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Jeżeli to jest aplikacja/wtyczka dedykowana dla IPB to bity same się powinny tworzyć Jak edytujesz styl to masz tam coś takiego jak "Dodaj" a potem "plik HTML". Zapomniałem jak to było za czasów wersji 3.4 ale powinno być coś podobnego. See me on GitHub or aXenDev.net!
Viper2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 13 minut temu, aXen napisał: Jeżeli to jest aplikacja/wtyczka dedykowana dla IPB to bity same się powinny tworzyć Jak edytujesz styl to masz tam coś takiego jak "Dodaj" a potem "plik HTML". Zapomniałem jak to było za czasów wersji 3.4 ale powinno być coś podobnego. Z góry dzięki za zainteresowanie, wszedłem dokładnie w - "wygląd" > "style i szablony" > "IP.Board" ale niestety nie znalazłem opcji "Dodaj". Może kojarzy, ktoś gdzie powinienem tego szukać? :/
Manager DawPi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Manager Opublikowano 20 Sierpnia 2017 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Viper2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Dzięki ci składamy Mistrzu
Manager DawPi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Manager Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Rekomendowane odpowiedzi