Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

w pewnym hostingu zamówiłem certyfikat SSL dla domeny i subdomeny -> www.forum.xxx.pl oraz forum.xxx.pl

I tutaj pojawia się problem. Po podpięciu certyfikatu nie widzę żadnych obrazków na forum, ale to żadnych oraz jakiegokolwiek stylu. Dostaję tylko surowy tekst na białym tle, jak w załączniku. Poczytałem troszkę poradników na tym forum : ustawiłem w conf_global https, wyczyściłem cache (Wsparcie techniczne -> coś nie działa...). Nie wiem teraz co jest grane, czy problem leży po mojej stronie czy certyfikat jest z jakiegoś powodu wadliwy? Kopię już trzecią godzinę i niestety się poddaję.

image.png

Opublikowano

Właśnie zauważyłem, że ruch idzie przez głowna domene, ktora nie posiada ssl, czyli www.xxx.pl/forum, to znaczy stamtad ipb probuje ssać style. Da sie jakoś wskazac ipb aby cssy i image ssal z innego folderu uploads?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.