Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Group Color on User Link nie działa poprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyżej wspomniana wtyczka nie działa jak powinna, jak i również każda inna która odpowiada za formatowanie nicku w widoku tematu/wspomnienia.

Ustawiłem na formatowanie globalne, nie wiem czy to problem z najnowszą wersją 4.4.4 bo mam jeszcze jeden z statusami ale to nie na ten temat ale po prostu coś co działało nagle pyk nie działa.

Może mam jakąś przestarzałą wersję ale z tego co czytałem to teoretycznie powinno się obejść bez rozszerzenia właśnie ustawiając tam opcję na globalne ale to zrobiłem i 0 efektu.

Opublikowano

Dzięki za pomoc ale problem okazał się bardziej banalny niż myślałem. Po prostu forum od początku nie robiłem i osoba dotychczas która to robiła formatowanie grup ustawiła w ich nazwie zamiast w zakładce do tego przeznaczonej. Taki czeski błąd, pozostaje kwestia statusów ale to na osobny temat, już podobny widzialem to go śledzić będę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.