Jump to content

Hosting dHosting.pl - 1015% rabat! Zwiększamy rabat!

slu12345

Problem po aktualizacji

Recommended Posts

Posted (edited)

Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji jednak nie ładuje się chatbox i powiadomienia, i może też parę rzeczy o których nie wiem, czy może to mieć związek z tym że nie skopiowały się wszystkie pliki ?

image.thumb.png.8b0c2d0c5e69b1fb202f6c25614287e6.png

Edited by slu12345

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak, szczególnie jeżeli są to pliki JavaScript.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minuty temu, aXen napisał:

Tak, szczególnie jeżeli są to pliki JavaScript.

a czego one się nie skopiowały? i jak je skopiować ? gdzie one są? teraz musiał bym od nowa wgrywać całą paczkę? bo nie wiem jakie to pliki były 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A co się nie skopiowało? Daj jakąś listę. 
Wgrane aplikacje są kompatybilne z wersją forum?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutę temu, DawPi napisał:

A co się nie skopiowało? Daj jakąś listę. 
Wgrane aplikacje są kompatybilne z wersją forum?

no właśnie nie mam jak dać listy bo zamknąłem FIleZile, tak aplikacje są dobre, co robić od początku skopiować wszystkie pliki? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 godzinę temu, slu12345 napisał:

od początku skopiować wszystkie pliki? 

Tak, jeżeli wysłanie zakończy się niepowodzeniem możesz dodać je ponowne do kolejki wysyłania klikając prawym przyciskiem myszy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ale tych plików ponoć nie ma w paczce ips ktoś coś takiego pisał

Share this post


Link to post
Share on other sites

No bo nie ma, są tylko foldery w pliku uploads. Pliki tworzą się po aktualizacji forum.

Z jakiej wersji do jakiej wersji aktualizujesz forum? Podaj link do forum, a możemy zbadać co może powodować problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

z wersji nie pamiętam ale do najnowszej, podam na priv

Edited by slu12345

Share this post


Link to post
Share on other sites

Widzę tutaj niezły miszmasz.

Więc w skrócie - forum aktualizujesz jak zwykle, a aplikacje... też. Po prostu wrzucasz ich nowe wersje poprzez ACP i pliku .tar.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 godziny temu, DawPi napisał:

Widzę tutaj niezły miszmasz.

Więc w skrócie - forum aktualizujesz jak zwykle, a aplikacje... też. Po prostu wrzucasz ich nowe wersje poprzez ACP i pliku .tar.

naprawiło się... przeładowałem forum, po jakimś czasie mi zadziałało, użytkownikom działało czyli coś mi nie trybiło

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.