DejaVu24 Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Chodzi o te "General" - wiem że kiedyś widziałem że da się usunąć, ale nie pamiętam czy tutaj czy na oficjalnym. Czy może była to wtyczka. Ogólnie próbowałem zrobić bloga tak jak jest na oficjalnej stronie, ten ala 'news' ale coś tam sporo pozmieniane, że chyba nie da się łatwo o takie zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 20, 2021 Manager Share Posted February 20, 2021 Jaki adres "kryje" się pod tym General? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejaVu24 Posted February 20, 2021 Author Share Posted February 20, 2021 .invisionservice.com/blogs/category/1-general/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 21, 2021 Manager Share Posted February 21, 2021 14 godzin temu, DejaVu24 napisał: /category/1-general/ Kategoria. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejaVu24 Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 4 godziny temu, DawPi napisał: Kategoria. ? Chodzi mi o usunięcie tej kategorii z paska, wiem że to jest kategoria Może inaczej wytłumaczę, na stronie chciałbym robić wpisy tylko poprzez "Blog" nie są mi potrzebne kategorie tych blogów, bo będzie tylko jeden blog. Zmieniam standardową nazwę kategorii "General" na "Blog" i na pasku wychodzi taki misiek Strona główna wiadomo - Blogi (prowadzi do aplikacji) - Blog (kategoria główna która musi być) - Testowy Blog (Blog założony przeze mnie) - i wpis. Widziałem, że ludzie jakoś usuwają z paska tą kategorię, lub jak teraz myślę, może tą aplikację? Aby wyglądało, Strona Główna > Blog > Mój Testowy Blog > I wpis w Blogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 21, 2021 Manager Share Posted February 21, 2021 To na pewno można zrobić CSSem najprościej. https://invisioncommunity.com/forums/topic/460156-how-to-change-text-colours-here-and-there/?do=findComment&comment=2842512 https://invisioncommunity.com/forums/topic/447021-how-to-remove-or-hide/?do=findComment&comment=2752195 Jak Ci nie wyjdzie to pomodzimy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejaVu24 Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Tematy widoczne chyba tylko dla aktywnych licencji, bo niestety mam brak dostępu ? Dobra, jak się da i w miarę wiadomo o co chodzi to jest już dobrze, jak się zdecyduję na Bloga, to będę drążyć dalej temat. Teraz kombinuję jakby wyglądały wpisy robione na Pages, bo i tak będzie to pisała jedna osoba i te blogi może i mi niepotrzebne :<, i jakoś to wygląda, tylko żal, że nie da się w bloku wyświetlić ostatnich komentarzy z tych artykułów, nic tu nie zmienili w 4,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution aXen Posted February 22, 2021 Solution Share Posted February 22, 2021 Dział jest dostępny tylko dla twórców, którzy mają swoje produkty w markecie IPS. Dodaj kod CSS do custom.css: .ipsBreadcrumb ul[data-role="breadcrumbList"] > li > a[href*="blogs/category/1"] { display: none; } Gdzie 1 to ID kategorii. 1 1 See me on GitHub or aXenDev.net! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejaVu24 Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 @aXen I o to chodzi, wiedziałem, że to prosta sprawa Jeszcze pozmieniać linki w "Przyjazne adresy URL" - i już pięknie będzie wyglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted February 23, 2021 Manager Share Posted February 23, 2021 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts