Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP.Board został opublikowany 25 czerwca 2009 i po kilku cyklach aktualizacji jest obecnie stabilnym produktem z wersją 3.1 na horyzoncie.

Aby więc móc skoncentrować się w pełni na rozwoju, wsparciu i usługach związanych z nową platformą, ogłaszamy koniec wsparcia (czasami nazywanego końcem życia lub EOL) następujących wersji oprogramowania IPS (oraz wcześniejszych niż te wymienione):

• IP.Board 2.3.6
  • IP.Blog 1.4.2
  • IP.Gallery 2.2.4
  • IP.Downloads 1.2.2

Wsparcie techniczne, instalacje oraz powiązane usługi dla tych produktów zakończą się z dniem 1 lipca 2010. Po tej dacie wszystkie odpowiedzi na pytania techniczne zostaną uproszczone do porady dotyczącej instalacji nowszego oprogramowania produktów. Nie będziemy wymuszać aktualizacji, ale też nie będziemy w stanie diagnozować problemów lub odpowiadać na pytania dotyczące starszych wersji. Ponadto, po tej dacie IPS przestanie adresować problemy lub bugi zgłoszone w starszych wersjach.

Łatki bezpieczeństwa

W przypadku wykrycia krytycznej luki bezpieczeństwa w tych starszych wersjach, IPS udostępni łatkę na forum ogłoszeń. Łatki bezpieczeństwa będą wydawane do 1 stycznia 2011.

Zobacz oryginalny news

Opublikowano

TRACKER, matma4u do roboty... Już czas zmieniać ipb na 3.x :]

Już dawno bym to zrobił gdyby były poprawione błędy, które uniemożliwiają poprawną konwersje mojej bazy. Podczas ostatniej próby musiałem wszystkie znaczniki MimeTex robić "na piechotę" bo je albo źle parsowało albo wogóle. Drugim problemem była również zła konwersja tematów pisanych w czystym HTML - tragedia.

Czekam teraz cierpliwie na wersje 3.1, zobaczymy co się zmieniło

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Dokładnie. Też miałem kilka w HTML i też źle mi je skonwertowało, ale guys... przecież to nie jest powód, żeby czekać na 3.1, bo tego na pewno tam nie zmienią. Aktualizujcie i HTML sami sobie poprawcie :o

Opublikowano

Z góry zakładałem że czekam na co najmniej 3.1 ale powiem szczerze nadal nie przekonuje mnie wersja 3 jako użytkownika , ponieważ od strony dodawania kodu ipb3 jest bez porównania lepsze (nie wspominając o samej budowie PHP)

jam_artists_button.png