Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

(e$30) ibEconomy - spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amfidiusz chętnie podejmie się tego zlecenia.

Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu oraz tłumaczeniu skryptu IP.Board o nowe funkcje, a także w administracji samym forum.

W przypadku zainteresowania tą ofertą, prosimy o kontakt:

Kontakt:

ticket: Amfidiusz ( preferowane )

mail: tlumaczenie [at] aplikacji.ipl

tel: 0 10001 200

GG: zastrzeżone

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem w trakcie że tak powiem tłumaczenia opcji w ACP, ale nie mam pewności czy all dobrze i wielu nie potrafię przetlumaczyć. Używam translatora więc tłumaczenie może nie być "odpowiednie"

Edytowane przez Cleric

Heart breackers and life takers...

• Manager
Opublikowano

Ja jestem w trakcie że tak powiem tłumaczenia opcji w ACP, ale nie mam pewności czy all dobrze i wielu nie potrafię przetlumaczyć. Używam translatora więc tłumaczenie może nie być "odpowiednie"

I na pewno będzie, jak orasz translatorem.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Staram się brać poprawki na znaczenie itp. Lecz niestety wychodzi to tylki przy mniejszych opcjach. Komunikaty itp już lipa bo beznadziejnie tłumaczy. A ja że tak powiem "pilnie" potrzebuje all przetlumaczone. Zwłaszcza dla userów. Bo w PA jakos tak dam sobie rade.

Opublikowano

Ponieważ ostatnio jestem bardzo zapracowany, że tak powiem po łokcie i mam mało czasu na ustawienia itp związane z forum. A z tego co już zrozumiałem z tej modyfikacji, wprowadzenie jej ożywiło by forum i ruszyło użytkowników. Poza tym wygląda to na świetną zabawę, inwestycje, karty kredytowe, banki, pożyczki i inne. Chciałbym by użytkownicy miło spędzali czas na forum a i przy tym świetnie się bawili. W końcu na tym powinno zależeć Administratorowi prawda? Przepraszam za to "pilne" ale sobota i niedziela to trochę mało czasu na przetłumaczenie tylu opcji dla osoby praktycznie nie znającej tego języka. Może to i obciach ale niestety. A przecież nie mogę poświęcać 100% wolnego czasu na forum, mam też rodzinę więc dla tego mnie to nagli.

Opublikowano

Na marginesie: Jeśli chcesz to mieć w ten weekend, to na mnie nie licz. Swoje tłumaczenie wypuszczę najwcześniej za dwa-trzy tygodnie :)

EDIT: Rezygnuję z tłumaczenia. Ponad tysiąc wpisów ułożonych... alfabetycznie! Nie potrafię wywnioskować kontekstu, więc moje tłumaczenie byłoby nieciekawe.

Opublikowano

To nie nagli, a masz go mało. To różnica. :a:

Anyway, jak potestujesz tą aplikację, to poprosiłbym Cię kiedyś o obszerną relację! :)

Owszem, źle to sformułowałem. Co do relacji możesz być pewny że będzie ona dłuuuuga i dość szczegółowa. Bo jest to modyfikacja bardzo hmm wciągająca i ciekawa zarazem.

Na marginesie: Jeśli chcesz to mieć w ten weekend, to na mnie nie licz. Swoje tłumaczenie wypuszczę najwcześniej za dwa-trzy tygodnie :a:

EDIT: Właśnie zainstalowałem. Ponad tysiąc wpisów! W miesiąc tego nie skończę :a:

Trudno, a czy jeśli skończę (jakimś cudem) mogę liczyć na że tak ujmę sprawdzenie poprawności?

• Manager
Opublikowano

Tak, Amfidiusz ma rację. To ogromna modyfikacja - największa do IP.Board ever, więc tylko w trakcie jej użytkowania można ją przetestować ( spolszczenie również ).

---

Opublikowano

To już chyba Twoi użytkownicy będą najlepszymi testerami, nie sądzisz?

O przetłumaczenie opcji dla userów się nie martwię, bardziej mi chodzi o PA.

Opublikowano

Mam ciekawą nowinę, udało mi się odnaleźć spolszczenie do tej modyfikacji. Wygląda nawet przyzwoicie. Oczywiście dogłębne sprawdzenie zajmie trochę czasu, oraz wyjdzie w trakcie użytkowania.

Jeśli dobrze sprawdziłem jest to praktycznie 100% spolszczenie (chodzi o dostępne frazy)

Opublikowano

Powiedz o kim myślisz. I powiem szczerze że tak przeglądam opcje w ACP i profilu usera i zasadniczo ma to ład i skład.

• Manager
Opublikowano

W dwóch miejscach można znaleźć spolszczenia do produktów związanych z IP.Board, więc.. :)

Skoro ma to ład i skład to ktoś musiał mu pomagać. :lol:

Ja i tak poczekam na Amfiego. ^_^

---

Opublikowano

Też chętnie użyję spolszczenia Amfiego, ale puki co biorę to co jest. Jeśli znajdą się błędy wychwycone przez użytkowników lub przypadkiem ja coś znajdę w ACP to łatwiej będzie poprawiać niż od nowa pisać ponad 1000 fraz. Teraz również łatwiej będzie mi opisać możliwości tej modyfikacji. Dziś zamieszczę pierwsze spostrzeżenia, bo modyfikacja jest na prawdę wielka i wątpię bym odkrył wszystko przez jeden dzień:lol:

• 2 tygodnie później...