Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

IP.Board 3.4.8 1.7.8

About This File

Autorzy spolszczenia: INVteam

Instalacja
Zaloguj się do panelu administracyjnego, następnie przejdź do zakładki Look & Feel i wybierz "Manage Languages". W wyświetlonym formularzu przejdź do sekcji "Import language", wciskając "Przeglądaj..." wskaż na dysku lokalnym paczkę językową, a następnie wciśnij "Import". Prosimy o zachowanie cierpliwości, gdyż instalacja może potrwać kilka minut.

Do spolszczenia dołożony został folder "modules", w którym zawarte jest spolszczenie podzielone na moduły. Spolszczenie takie przeznaczone jest dla osób ze słabymi serwerami, u których import pełnego spolszczenia kończy się błędami.

Spolszczenie ustawień panelu administracyjnego i plików pomocy
Do archiwum spolszczenia dodany został folder upload, który należy wysłać na serwer nadpisując wszystkie dotychczasowe pliki, a następnie skorzystać z następującego dodatku.

Zachęcamy do zgłaszania błędów w spolszczeniu odwiedzając stosowne forum.

What's New in Version 07/21/2010 08:32 PM   See changelog

Released

No changelog available for this version.

User Feedback

Recommended Comments

ktora ja mam wersje jezykowa pobrac

do tego forum

Powered By IP.Board  3.0.1 © 2009  IPS, Inc

a mi wyskakuje cos takiego: Fatal error: Maximum execution time of 16 seconds exceeded in /home/atpclan/public_html/forum/admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php on line 1603

jak to naprawic?? :/ prosze o szczegolowa instrukcje

A czy mógłbym prosić o paczuszkę z samym Panelem Kontrolnym użytkownika? Przy wrzucaniu poszczególnych części serwer nie wytrzymał i Control Panel jako jedyny się nie spolszczył :(

• Manager

a jak przerobić to spolszczenie na iso-8859-2?

Proszę zadać pytanie na forum.

czy panel administracyjny jest przetłumaczony ?

Praktycznie tak. Na tyle na ile pozwolił IPS.

Ja mam Full Miejsca Forum na Xaa.pl zajełem 38mb z 1gb i jak dodaje pisze tak Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 4979727 bytes) in /home/evermeti/public_html/ips_kernel/classXML.php on line 579 Pomocy !!!

Witam

Wyskakuje mi taki błąd

Fatal error: Out of memory (allocated 22282240) (tried to allocate 4979727 bytes) in /homepages/34/d351566097/htdocs/ips_kernel/classXML.php on line 578

przy wgrywani spolszczenie co mam robić ????

Panowie mam ten błąd tuż po zainstalowaniu Fatal error: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 79 bytes) in /home/truckyou/public_html/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 465

ej a mozna zainstalowac na xaa.pl? i powiedz jak zainstalowac bo jestem green ;d

super spolszcznie tylko jak bu mi ktoś powiedzial jak spolszczyć panel apc takie opcje jak np: Manage Languages itd: Proszę o odpowiedż ?

Działa na 3.3.2?

W poprzednich wersjach jest paczka dla 3.3.2. :)