Manager Popular Post DawPi Posted May 30, 2009 Manager Popular Post Posted May 30, 2009 Nazwa pliku: IP.Board 3.4.8 Autor: DawPi Data wysłania: 30 maj 2009 Kategoria: Spolszczenia produktów IPS Stopień spolszczenia: 100% Autorzy spolszczenia: INVteam InstalacjaZaloguj się do panelu administracyjnego, następnie przejdź do zakładki Look & Feel i wybierz "Manage Languages". W wyświetlonym formularzu przejdź do sekcji "Import language", wciskając "Przeglądaj..." wskaż na dysku lokalnym paczkę językową, a następnie wciśnij "Import". Prosimy o zachowanie cierpliwości, gdyż instalacja może potrwać kilka minut. Do spolszczenia dołożony został folder "modules", w którym zawarte jest spolszczenie podzielone na moduły. Spolszczenie takie przeznaczone jest dla osób ze słabymi serwerami, u których import pełnego spolszczenia kończy się błędami. Spolszczenie ustawień panelu administracyjnego i plików pomocyDo archiwum spolszczenia dodany został folder upload, który należy wysłać na serwer nadpisując wszystkie dotychczasowe pliki, a następnie skorzystać z następującego dodatku. Zachęcamy do zgłaszania błędów w spolszczeniu odwiedzając stosowne forum. Pobierz plik 54 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
TRACKER Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 (edited) Świetna robota :-) Dziękuję, że udostępniliście już spolszczenie choć nie jest mi narazie potrzebne to powiem szczerze że bardzo fajnie z Waszej strony! Ukłony w stronę tłumaczy i beta-testerów Edited May 30, 2009 by TRACKER 1
Amfidiusz Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Oho, najpierw robicie upgrade forum do RC1, teraz wypuszczacie spolszczenie beta. Co tu się dzieje! Dzięki! 3 Ustawienia IP.Board po polsku!
matma4u Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja może gwoli ścisłości powiem tylko, że pewne frazy nie są przetłumaczone, ale wynika to z faktu, że IPS nie "wyjął" jeszcze wszystkich fraz do przetłumaczenia z szablonów skinów. Ale tak jak Wareczek pisał z pewnością w wersji RC2 będzie już można wszystko przetłumaczyć. 2 Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl
net Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Tak zostaliśmy już poinformowani, ponieważ mam taki zapis u siebie w notatkach. Brawo chłopaki 1
primo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No bajeczka. Dzięki wielkie za wkład pracy jaką wykonaliście. Szacun!! Czekamy na tłumaczenie blogów 1
wareczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 (edited) Czekamy na tłumaczenie blogów Blogi akurat tłumaczy Manago i trochę mu to idzie jak krew z nosa EDIT: A nie, sorry... Jest przestój, bo zapomniałem czegoś zrobić, żeby Manago mógł tłumaczyć To jakoś jutro Edited May 31, 2009 by Wareczek 1
primo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Blogi akurat tłumaczy Manago i trochę mu to idzie jak krew z nosa EDIT: A nie, sorry... Jest przestój, bo zapomniałem czegoś zrobić, żeby Manago mógł tłumaczyć To jakoś jutro Normalnie oczerniłeś szanownego Manago bij się w pierś nie wszyscy widzą. W zadość uczynieniu tłumaczenie na wczoraj 1
wareczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ech... a miał być tydzień urlopu po wydaniu spolszczenia... 1
primo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ech... a miał być tydzień urlopu po wydaniu spolszczenia... Do wakacji jeszcze 19 dni pracy 1
Manager DawPi Posted May 31, 2009 Author Manager Posted May 31, 2009 Do wakacji jeszcze 19 dni pracy Odkąd się zajmuję IP.Board to wakacje zawsze miałem najbardziej zawalone robotą! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Aktualizacja spolszczenia do wersji 1.0.1 beta. Poprawiono wszystkie wykryte błędy i jeszcze kilka, które sam znalazłem. 2
Manager DawPi Posted May 31, 2009 Author Manager Posted May 31, 2009 Poprawcie: Płeć: Male Błędy proszę zgłaszać w tym dziale: http://forum.invisionize.pl/index.php?showforum=84 3 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Aktualizacja spolszczenia do wersji 1.0.2 beta. Poprawiono wszystkie wykryte błędy. W pierwszym poście macie teksty logowania i rejestracji wraz z opisem jak wstawić
wareczek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Moi drodzy są powody do radości Co prawda nie przyglądałem się innym państwom, ale Francuzi znani są z tego, że wszystko wszędzie muszą mieć w swoim języku i jak tylko zobaczą coś innego to od razu chcą to zmieniać. Dlatego też wiele rzeczy szybko tłumaczą i robią to dobrze. Ale, ale Nasze spolszczenie do IP.Board 3.0.0 rc1 pojawiło się publicznie 30 maja 2009. Lokalizacja wykonana przez Francuzów wyszła wczoraj Czyżbyśmy byli pierwszymi na świecie?
Manager DawPi Posted June 8, 2009 Author Manager Posted June 8, 2009 Na to wychodzi. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
matma4u Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gratuluję! Nie na darmo DawPi nam wszystkim groził banem i odcięciem od internetu EDIT A oficjalna strona IP.Board podaje lokalizacje? DawPi może postarałbyś się zostać oficjalnym partnerem? Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl
Manager DawPi Posted June 9, 2009 Author Manager Posted June 9, 2009 EDIT A oficjalna strona IP.Board podaje lokalizacje? DawPi może postarałbyś się zostać oficjalnym partnerem? Ciii. Rozmowy trwają. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
adrian218 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czy spolszczenie będzie pasować na rc2 ?? Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum. Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.
primo Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Czy spolszczenie będzie pasować na rc2 ?? Ja wrzuciłem i nie jest tak najgorzej jak można by się spodziewać.
wareczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Spolszczenie do RC2 jest już gotowe, ale według ogólnej umowy muszę czekać z wydaniem na upgrade tego forum...
adrian218 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Aha to czekam na spolszczenie rc2 Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum. Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.
wareczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Aktualizacja spolszczenia do wersji 1.0.3 beta. Zmiany: kompatybilność z IP.Board 3.0.0 RC2 jak zwykle masa poprawek 1
Recommended Posts