Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano
http://community.invisionpower.com/files/file/2688-dp31-adverts-in-topic/ Mogę zaproponować dla każdego promocję w kwocie 5$ rabatu, a zatem koszt jej wyniósłby 15$.. Podam każdemu link do zakupu na hasło promocyjne 'ize' wysłane do mnie na PW. Płatność tylko przez PayPal. Po wpłacie dostajesz link do pobrania w sposób automatyczny.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

http://community.invisionpower.com/files/file/2688-dp31-adverts-in-topic/ Mogę zaproponować dla każdego promocję w kwocie 5$ rabatu, a zatem koszt jej wyniósłby 15$.. Podam każdemu link do zakupu na hasło promocyjne 'ize' wysłane do mnie na PW. Płatność tylko przez PayPal. Po wpłacie dostajesz link do pobrania w sposób automatyczny.

Trochę mały ten screen na powyższej stronie.

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Czy posiadasz jakieś przybliżone statystyki konwersji?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

• Manager
Opublikowano

Konwersji czego? Ruchu? Ja sprzedaję modyfikację, a takie statystyki mają ludzie ją kupujący. Niestety nie wiem, jakby to można sprawdzić. A generalnie to tak do końca nie wiem, co masz na myśli.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Myślałem, że po prostu masz jakiś przybliżone dane typu "używając moej modyfikacji klikalność w reklamy adsense wzrosła do 5%" :)

Opublikowano

Jak do 5%, to raczej zmalała ;)

I niby na jakiej podstawie miałby tak napisać? Jeśli ktoś umieści reklamy adsense jedynie w profilach użytkowników, to zastosowanie tej modyfikacji może zwiększyć zarobki nawet kilkukrotnie. Jeśli ktoś jest na tyle sprytny, że sam sobie wstawi reklamy w tematy, to nie zauważy różnicy. DawPi oferuje jedynie proste narzędzie do wstawiania reklam - jak je użytkownik wykorzysta, zależy od niego.

• Lubię to 1