Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy zainstalowałem nowy skin o tle szarawo-czarnym subfora wyglądają tak jakby podświetlone na biało i załądnie to nie wygląda na podstawowym stylu wszystko było ok.Proszę o pomoc tutaj zapodaje ss :

71873616874896825443.jpg

Opublikowano

Użyj firebuga, zlokalizuj wartość w pliku styles.css tego skina, zmień na dowolny kolor, który Ci się będzie podobał (np. kolor otaczającego tła) i zapisz :) Kolory liter też możesz zmienić na wyraźniejsze :)

Opublikowano

Przeciez korzystałem z tego i nie chce mi znaleźć więc proszę czy ktoś mógłby mi podać tą linijkę.

A jak ma ci ktoś podać tą linijkę jak dostęp do stylu masz tylko ty?!

Nie podałeś adresu forum, treści plików ani niczego innego poza jakimś screen'em.

Dostałeś dokładną instrukcję(z której wiele osób już korzystało i nikt nie narzekał), lecz to i tak dla ciebie za mało i chcesz by ktoś podał ci gotowca(z niczego).

Opublikowano

Przeciez korzystałem z tego i nie chce mi znaleźć więc proszę czy ktoś mógłby mi podać tą linijkę.

Polecam użyć szukajki z Firefoxa (ctrl+F) :) Jak się nauczysz i zobaczysz jakie to proste, to potem każdy element forum będziesz umiał sam dopasować pod swoje wymagania ;)

Opublikowano

table.ipb_table .subforums{

Chodzi o linki więc musiałbyś dorobić pod nim nową regułę:

table.ipb_table .subforums a{
color: #FFFFFF;
}

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.