Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP.Board has featured a reputation system since 3.0, allowing users to give positive or negative reputation to posts, as well as content in other apps in the IPS Community Suite (blog entries, gallery images, etc.) as well as content in third party applications.

In IP.Board 3.2, we enhanced this by adding a new way of viewing the reputation system, in terms...

View the full article

Zobacz cały news

Opublikowano (edytowane)

Właśnie czytałem wpis na blogu o tych "fantastycznych" funkcjonalnościach i uważam, że tracą czas na "pierdoły". Już lepiej gdyby zintegrowali kilka modyfikacji z silnikiem forum np: (TB) Show Reputation in User Info 3.0.0 +Sort by Reputation 1.0.0 + [P32] Reputation Profile Tab (1.2.0) 1.2.0 +(DP32) Top Reputation 1.0.5. Przynajmniej takie rozwiązanie pozwalałoby ocenić aktywność użytkowników i wyłuskiwać nowych moderatorów itp.

Nie wspomnę już o filtrze służącym wyświetlaniu tematów bez odpowiedzi.

Z tego co widzę, to wszystkie te zmiany to takie nic nie znaczące triki i w związku z tym nie mam zamiaru krzyczeć z zachwytu.

Tak, tak. Zamiast mieć moda który może być aktualizowany w każdej chwili, będzie gotowy dodatek którego aktualizacje będą wychodziły jak już to raz na kilka miesięcy :D

Zgadzam się. Faktycznie lepiej by coś było na stale zintegrowane z silnikiem skryptu bo i wsparcie pewniejsze i nie ma potrzeby dogrywać plików itd.

Choć jak DawPi wspomniał i z czym również zgadzam się instalacja modów jest banalnie prosta.

Edytowane przez matma4u

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Macie jakieś swoje typu kiedy pojawi się finalna wersja 3.3 ?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Ciekawe jak będzie wyglądać kwestia skinów. Bo jak ma być taka zmiana jak z 3.1 na 3.2 to ja dziękuję , tym bardziej, że mam zastać kilka zintegrowanych modów, które i tak wgrywa się za pomocą kilku kliknięć :)