Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

ROZWIĄZANY: Zmiana stylu wyświetlania tematów w polu moja/nowa zawartość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla formalności: nazwa stylu Bulletin_1_0

Chodzi o to że nie bardzo wiem jak znaleźć element który muszę edytować w stylu/szablonie.

Wszystko wyświetla się dobrze prócz wątków które były już wcześniej przeglądane/wyświetlane - te dla odmiany są wyświetlane bez tła (wszystkie kolumny - z ikoną, z nazwą tematu, z liczbą odpowiedzi oraz z avaterem i godziną) a więc są bardzo słabo widoczne i ogólnie brzydko to wygląda - jakieś podpowiedzi ?

Opublikowano

no dobra z takiego narzędzia korzystam, w firefoxie oraz operze ale to nie zmienia faktu że nie wiem dalej jak to znaleźć (nie da się zaznaczyć całego wiersza który się błędnie wyświetla, tylko osobne kolumny)

Opublikowano

Jeśli się nie da, to najwidoczniej się nie da...

thumb_pre_1329834231__kolumna.png

dobra, dzięki chcąc nie chcąc pomogłeś mi - udało się w firefoksie to zaznaczyć :)

• Manager
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.