Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Brak narzędzi podczas pisania posta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dzisiejszego popołudnia zauważyłem, że podczas pisania posta na forum czegoś brakuje.

Nie ma paska z narzędziami w którym można ustawić czcionkę, pogrubienie itp. Jest samo pole tekstowe i nic poza tym.

beztytuudmj.png

Co może powodować ten problem? Jak przywrócić pasek narzędzi?

Opublikowano

Też brak. Klikając na pole odpowiedzi nie pojawiają się narzędzia tylko aktywuje się możliwość pisania

Opublikowano

Używam Google Chrome, na Operze też próbowałem i jeden z użytkowników wczoraj też u siebie próbował.

Nic nie było instalowane, tak samo w ACP nie ma paska z narzędziami przy pisaniu tekstu w polu do tego przeznaczonym.

Opublikowano

U mnie nie działa na żadnej przeglądarce. U kilku userów jest tak samo lecz niekótrzy mówią, że im działa, co jest najdziwniejsze. W tej chwili jestem w szkole i tutaj mi działa.

Opublikowano

To samo :/

Sprawdziłem też na operze i bez zmian. Nie rozumiem tego, napiszę do jednego z użytkowników, który miał też taki problem, może u niego już jest dobrze...

• 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.