Skocz do zawartości

IP.Board 3.4.0 Beta 2 W SIECI!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Pobrałem, zainstalowałem na forum IPB 3.4.0 Beta 2. Wszystko pobrane z ich serwerów ;]

Czy jest to legalne? Chyba tak, skoro jest to od nich z serwerów.

Proszę o wyjaśnienie.

Opublikowano

Nie widzę opcji edytuj więc piszę odpowiedź.

Chodzi mi o "community.invisionpower.com".

Opublikowano

W client Area, nie ma jeszcze dostępnej wersji 3.4.0

Nie wiem jak to jest z udostępnianiem wersji beta, ale radziłbym takich wersji na żywym forum nie instalować. Chyba że na testowym, w ramach testów, jeśli faktycznie IPS taką wersję udostępnia, czego nigdzie nie widzę.

Opublikowano

Zgadza się, ale nie można porównywać ekipy IPS do całej reszty użytkowników IPB... Jeśli u nich wyjdzie na jaw jakakolwiek usterka, jest naprawiana niemalże natychmiastowo, a zwykły użytkownik jak zainstaluje wersję beta i coś się posypie, to nie zrobi nic. Dlatego powinni z niej korzystać tylko developerzy lub osoby chcące przetestować nowe możliwości skryptu. Jeśli ktoś posiada spore forum i zależy mu na stabilności, powinien pozostać przy wersji 3.3.4 i tyle. Mało tego, ja nawet jestem zwolennikiem pozostawania przy starszej stabilnej wersji skryptu i jak np. wyjdzie wersja 3.4 to nie będę od razu aktualizował forum, tylko poczekam na wersję 3.4.2 czy 3.4.3 i jeśli nie będzie narzekań ze strony użytkowników - będzie sens aktualizować forum wówczas gdy większość błędów będzie załatana ;)

• Lubię to 3
Opublikowano

Czyli co, jak mam licencję to mogę to pobrać i użyć na własnym forum?

Opublikowano

Tak, ale zastanów się kilka razy zanim to zrobisz.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

A czego spodziewasz się po wersji beta?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Aby się pobawić. No stary, skoro udostępniają bete, to chyba po to by testować i zgłaszać bugi...

Opublikowano

Żywa Strona - Forum, które dziennie ma dużo użytkowników.

Opublikowano

Żywa strona czyli w pełni działające forum z zalogowanymi użytkownikami, rozwijające się. Jeśli ktoś nie rozumie, czemu nie należy instalować wersji beta na działającym forum, powinien przeczytać ten temat - i wszystko stanie się jasne ;)

Opublikowano

Już jest Beta 3 - zapraszam do pobierania ;]

Opublikowano

Po co wam to pobierać tam jeszcze są błędy ips"owi je sobie poprawią ale wy już nie dacie rady więc nie widzę w tym sensu .

Coś tam wiem o IPB.

Daj lubie to jak pomoge.