Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Heh, no jednak 4.0 czyli od wersji 4.0.3 pewnie będzie można próbować (już się boję) :lol2:

Btw. czytałem gdzieś, chyba w IPS-owym blogu czy forum, że do końca roku mają wydać. Ktoś ma jakieś newsy?

I pytanie do moderów, a głównie do DawPiego - macie już dostęp do jakiejś alfy, bety czy RC? I jak będzie z aktualizacjami aplikacji, hooków i skinów?

Edytowane przez maxx
Opublikowano

Aplikacje, rozszerzenia, style NIE będą działać na 4.0, także po wydaniu będzie fala masowych aktualizacji (albo i nie?).

Btw. czytałem gdzieś, chyba w IPS-owym blogu czy forum, że do końca roku mają wydać. Ktoś ma jakieś newsy?

Tak, będzie wydany do końca roku.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe co dobrego dodadzą w tym update :)

No to po co tam siedzisz ? Pewnie sam pobierasz.

A co nie mam prawa tam siedzieć ?

Edytowane przez VonziqPL
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

chyba każdy wie, że następna wersja to 4.0

Ciekawi mnie nowe ACP zapowiada się na to, że  jego wygląd bedzie bardzo bootstrapowy. Mam nadzieję, że pogłoski o przejściu na JQuery są prawdziwe. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Troll.

@Macsch15, sugerowałbym większą rozwagę i umiar w wyrażaniu osądów. Zastanów się najpierw zanim obrazisz swoją wypowiedzią innego użytkownika forum; tym bardziej, że pełnisz tutaj funkcję moderatora. 

Opublikowano

Mój "osąd" był skierowany do IPS którzy mieli teraz wydać 4 a nie poprawiać 3, teraz premiera odwlecze się pewnie do grudnia ale przyszłego roku.

Jeżeli chciałbym coś konkretnie zarzucić Tobie, zrobiłbym to bardziej doraźnie bo taki "troll" jednak jest bardzo słaby jako "osąd".

Love and hugs.

• Manager
Opublikowano

Ja mam za to nadzieję, że seria 3.x będzie na tyle stabilna i wolna od błędów, że jeszcze długo się utrzyma na rynku. Postęp postępem, ale trzeba na to spojrzeć bardziej globalnie, szerzej. Ze strony dużych forów jak i deweloperów.

Niech pracują nad serią 4.x tyle ile trzeba, a nie ulegają presji. Poza tym oficjalne stanowisko jest znane - wydadzą to pod koniec tego roku lub na początku przyszłego. Wg mnie słowa dotrzymają. Wszak mają na to prawie 8 miesięcy. ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager
Opublikowano

Nie o łatki bezpieczeństwa, bo takie wsparcie wiadomo, że jest. Mówię o choćby takim wydaniu 3.4.6, jak się każdy spodziewał już nowej serii.

Mowa tutaj o ogromnej ilości forów na serii 3.x, które nie mogą tak łatwo przejść na 4.x - mody, skiny, integracje, znajomość systemu.

Takie pytanie - czego brakuje w serii 3.x, co może być w 4.x, a bez czego forum jest kulawe, albo niedorobione? Nie ma czegoś takiego, to forum skończone. Teraz to pucowanie dobrego produktu i szukanie nowych wyzwań. ;)

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.