Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Przybywam na forum z paroma pytaniami :

Ipslink.pl zamkneło opcję kupna licencji, czy istnieją jeszcze jacyś zaufani pośrednicy? (Nie posiadam konta paypal)

Jeźeli mam domene xxx1.pl i na nią jest kupiona licencja to jeżeli zamkne tamto forum usuwając wszystko i użyje licencji na domenie xxx2.pl zadziala?

Opublikowano

Ad. 1 - IPS i tylko IPS. Ewentualnie zaufani użytkownicy w dziale giełda, ale czasami można się naciąć co pokazuje zeszłotygodniowa awantura.

Ad. 2 - Jak w panelu zmienisz adres URL to tak. Raz na pół roku zmiana jest darmowa.

Gość Brzytwiarz
Opublikowano

Ad. 2 - Jak w panelu zmienisz adres URL to tak. Raz na pół roku zmiana jest darmowa.

Właśnie mnie to ostatnio zastanawia kupiłem licencje na domenę A teraz niby stoi forum na domenie B w panelu nie da się już tego zmienić chyba że zapłacę $$.

Jutro wygasa mi licencja a w panelu widać że domena była na domenie A ale faktycznie stoi na B niby wszystko hula po wpisaniu klucza ale czy mogą być problemy po wygaśnięciu licencji ze forum stoi na domenie B??

Opublikowano
Jutro wygasa mi licencja a w panelu widać że domena była na domenie A ale faktycznie stoi na B niby wszystko hula po wpisaniu klucza ale czy mogą być problemy po wygaśnięciu licencji ze forum stoi na domenie B??

Ja obecnie tak mam

Stary adres "cs-ra....eu"

nowy w profilu

napisalem do nich ticketa że nie przedłuzam obecnie licencji i czy moge używać na 2 domenie

Odpowiedzieli pozytywnie na to.

"Ale ja mam oryginalny klucz patrz!"

http://scr.hu/1p4s/in3pa

• Manager
Opublikowano

Zdecydowanie nie polecam zakup przez pośredników, a na własną rękę. Chyba, że za jakiś czas chcesz się pożegnać z licencją.

Pisz ticket do ipslinka. Za parę groszy marży na pewno Ci pomogą ;)

Ekhm, nie.

• Lubię to 2

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz kupioną licdencję, to powinno działać także po zamknięciu tamtego. W każdym razie spróbuj.

Co za idiotyczny post.

Ad1. Tak, jeżeli zmienisz nazwę URL w IPS możesz użyć licencji na innej domenie - logiczne.

ad.2 "w kazdym razie sproboj" licencja kosztuje ~550 PLN "sproboj?" ? Duzo musisz zarabiac, jak sobie "probojesz" za 550zł czy coś zadziala czy nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżając temat. Orientuje się ktoś ile kosztuje nowa licencja przy płatności paypalem razem z dodatkowymi kosztami, przelew.zagraniczny itd