Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem sobie Shoutbox bota autorstwa RAW33

instalacja powiodła się wszystko jest okej.

Lecz gdy wchodzę do ustawień i klikam "Add Message" jest biała strona

Proszę o pomoc

Opublikowano

nie wiem dlaczego nie mogłem edytować powyższego postu więc napisze w nowym

To nie jest chyba wina skryptu bo jak zainstalowałem Mass PM by DawPi i daje New PM to jest to samo.

Opublikowano (edytowane)

Fatal error: Call to undefined method parseBbcode::showEditor() in /home/fullgami/domains/fullgaming.pl/public_html/admin/applications_addon/other/masspm/modules_admin/core/main.php on line 286

Edytowane przez OreiVo
Opublikowano (edytowane)

1.4.0

Chyba odkąd zainstalowałem shoutboxa to takie błędy się pojawiły.

Wcześniej miałem starą wersje

Więc odinstalowałem z ACP a następnie usunąłem wszystkie pliki i wgrałem nowego po instalacji była biała strona, więc wyłączyłem hooka globalnego który odpowiada za wyświetlanie go na stronie głównej i wszystko działało.

Edytowane przez OreiVo
Opublikowano

Wyłącz dodatek masspm i sprawdź czy problem się powtarza. I mimo wszystko zaktualizuj shoutboxa do najnowszej wersji, skoro u wszystkich działa poprawnie to u Ciebie też musi.

Opublikowano
Fatal error: Call to undefined method parseBbcode::showEditor() in /home/fullgami/domains/fullgaming.pl/public_html/admin/applications_addon/other/shoutbox_bot/modules_admin/messages/messages.php on line 113