Skocz do zawartości

Bug statystyk

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jurij,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tam buga nie widzę. Jak to wygląda na domyślnym skinie?

na domyślnym wygląda ok

Edytowane przez Piotr22
Opublikowano

Screen z pierwszego posta nie jest screenem z podanego powyżej forum. Gdzie konkretnie chcesz tą datę powstania forum wstawić? Pomiędzy które statystyki?

zapomniałe ze styl ustawiony tylko dla H@ i J@. Chcę pod "najwięcej aktywnych"

Opublikowano

To NIE jest bug statystyk. W sumie to niczego. Autor tej modyfikacji po prostu tak to rozwiązał, że w tym, a nie innym miejscu znalazł miejsce w skinie na 'doczepienie' tych informacji.

czyli nie da rady ich przesunąć tak jak na ssie axen'a ?

Opublikowano

Pewnie da radę, ale to nie jest bug. Użyłeś słowa, którego znaczenia najwyraźniej nie rozumiesz. Autor skina używanego przed adminów na Twoim forum dodał sobie statystyki w postaci tabelki rodem z IPB 3.0-3.1. Musisz ją odnaleźć w skinie i zobaczyć jak wygląda. Data powstania forum nie należy do standardowych statystyk, jest dodana przez modyfikację Board Life Counter Pavulona. Musiałbyś sobie ją także zlokalizować i przenieść do tabelki ze statystykami.

Opublikowano

Czyli nie ma prostego "przepisu/poradnika" jak to zrobić??

Potrafisz robić modyfikacje?

Nie

no i co w ten sposób udowodniłeś? Ja tylko prosiłem o jakiś poradnik jak to zrobić!

Opublikowano

Dostałeś poradnik w drugim poście. Jeśli nie potrafisz pisać modyfikacji i kodować stylu, to będzie Ci ciężko dokonać tych zmian. Zastanawiam się też, czy dla dwóch czerwonych i jednego pomarańczowego użytkownika tego stylu warto się męczyć i marnować czas...

Opublikowano

Dostałeś poradnik w drugim poście. Jeśli nie potrafisz pisać modyfikacji i kodować stylu, to będzie Ci ciężko dokonać tych zmian. Zastanawiam się też, czy dla dwóch czerwonych i jednego pomarańczowego użytkownika tego stylu warto się męczyć i marnować czas...

to ma być niespodzianka dla użytkowników.. Dobra. Tyle mi wiadomości styka. Można zamknać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.